ECG:llä Myllypurossa finaaliviikonloppu - 23.8.2023

U17 finaalissa ovat vastakkain kotijoukkue ECG ja vieraana Seinäjoki Crocodiles. Näiden joukkueiden kesken on mitelty mestaruudesta eri sarjoissa useana vuonna peräkkäin.

Runkosarjan pelit olivat kuten voitiin odottaakin, fyysisiä ja tunteita herättäviä täynnä vauhtia ja tapahtumia. Joukkueet jättivät kentälle sen mitä pitääkin, eli kaiken.

Runkosarjan pelit menivät tasan kummallekin voitto kotona ja tappio vieraissa.

ECG:n joukkueen kokoonpanossa on tapahtunut muutoksia kun useampi myös U20 ja 2D joukkueissa pelannut ovat lähtenyt Yhdysvaltoihin pelaamaan ja opiskelemaan. Muutoksia on tapahtunut linjassa, hyökkäyksessä ja pelinrakennuksessa kun Aaron Pakarinen, Ronny Lindroos, Juulio Vahla ja Eetu Rantala ovat meren toisella puolella.

ECG hyökkäyksessä linjassa pelaavat Roni Eloranta, Oliver Lehtinen ja Joel Laaksonen, jotka mestaroivat koko kauden kolmea sarjaa sekä myös

U15 joukkueessa pelannut Mikael Pihlgren ja Aapo Vainio. Puolustuksessa hyvä nostaa esille Neo Nieminen, joka on poiminut syötönkatkoja kolmessa sarjassa lähes joka pelissä sekä aina varmasti pelaava Kaappo Peltola. Puolustuksen linjassa Miro Viksten antaa painetta hyökkääjälle. Tuana Bibani juoksee palloa, Terho Vainio on tuulen nopea hyökkääjä ja Rene Rautiainen on kentällä vauhdissa pidemmän tauon jälkeen. Tuttua varmuutta kuten muissakin peleissä.

U17 joukkue sai hyvää ja osaavaa täydennystä kokoonpanoon jo runkosarjan peleihin Ville Kivisaaresta, William Rajalasta, Niko Miettusesta ja Olli Kivalosta.

Crocodiles tuo kentälle tasapainoisen hyökkäyksen. Crocodiles hyökkäys etenee varmasti, sekä heittäen, että juosten. Puolustus ei ECG:n hyökkäyksen linjaa helpolla päästä ja painetta on luvassa.

Voidaan odottaa tiukka, tasainen, fyysinen ja koko peliajan kestävä jenkkifutismatsi. Varmasti voittaja on mestaruutensa ansainnut.

U15 pelaa lauantaina klo 17.30 ja U17 sunnuntaina klo 14.00