Uudistunut ECG tiivistää tahtia kohti kautta!

East City Giantsin edustusjoukkueen harjoituskausi on jatkunut vauhdilla alkuvuoden ajan. Joukkue on harjoitellut 3 kertaa viikossa koko harjoituskauden ajan. 2 harjoituksista ovat olleet jalkapallohalleissa tekonurmella ja 1 sisäjuoksuradalla. Päävalmentaja Salovalta on johtanut joukkuetta ja harjoitus harjoitukselta on joukkueen toiminta mennyt eteenpäin. Viimeisimpänä muutoksena valmennusryhmässä on Lasse Voipion siirtyminen joukkueen puolustuksen koordinaattoriksi tulevalle kaudelle.

ECG tulee kohtaamaan vanhoja tuttuja joukkueita edellisiltä kausilta kun vastaan asettuvat Mikkeli Bouncers, Pori Bears, Kotka Eagles sekä Uudenmaan Crusaders!

Joukkueeseen on liittynyt pitkin harjoituskautta uusia pelaajia. Nopea WR/RB Yusufa Lehtinen Kouvola Indiansista, Wolverines ja Royals taustan omaava LB Niklas Plyhm, Bulldogsista DL Kimmo Wossilus ja LB Neem Rauankoski, kovaa treenaavat rookiet OL Kalle Loikkanen sekä WR Pekko Rosenlund ja WR Ville Ainamo, joka on Roostersin juniorikoulun kasvatteja ovat muun muassa liittyneet vahvistamaan Jättiläisten ryhmää. Muitakin uusia pelaajia on ECG:n harjoituksissa nähty viime aikoina, joten joukkue alkaa hyvin kasautumaan kauden lähestyessä.

Parin viikon ajan on joukkue harjoitellut kamat päällä, joten kontaktia on myös lähdetty lisäämään. Joukkueella on sovittuna jo yksi harjoitusottelu ennen kauden alkua ja on mahdollista että toinenkin tulee vielä ohjelmaan ennen kuin Jättiläiset aloittavat taistelemaan pisteistä. Uudistunut joukkue kaipaakin toistoja joukkueena, jotta heti kauden avauksessa on joukkue valmiina.

Tukimiehet Xavier Andre ja Niklas Plyhm

Vielä on hyvää aikaa liittyä mukaan ECG:n joukkueeseen!

Joukkue harjoittelee maaliskuun loppuun asti seuraavasti:

Tiistaisin Talin jalkapallohallissa 20.10-22.00

Lauantaisin eläintarhan juoksutunnelissa 14.00-15.30

Sunnuntaisin Pajamäen jalkapallohallissa 17-18.00.


Uudet pelaajat voivat tulla suoraan treeneihin tai ottaa yhteyttä etukäteen: tapio.nurminen@ecg.fi