U-15 joukkueen kausi alkaa noin 2 viikon päästä

East City Giantsin U-15 ikäisten junioreiden kausi lähenee kovaa vauhtia. Joukkue pelaa ensimmäisen ottelunsa Kouvola Indiansia vastaan 7.5. klo. 13.00 Helsingin Velodromilla. Joukkue toivottaa kiinnostuneet paikalle katsomaan nuorten Idän Jättiläisten otteita!

Joukkueen valmistautuminen kauteen on sujunut kohtalaisen hyvin. Talvella oli vielä epätietoisuutta joukkueen kasaamisesta, mutta viime aikoina on selvästi saatu jo joukkue kasaan ja päästy harjoittelemaan hyvällä porukalla. Joukkueen rinki ei ole kovin laaja, joten mukaan porukkaan kuitenkin otetaan erittäin mielellään lisää pelaajia ja ihan uudetkin ovat tervetulleita mukaan lajiin. Pelaajia joukkueessa on tällä hetkellä n. 10 ja ottelut pelataan 7 vs 7 systeemillä. Paljoa varamiehiä siis joukkueessa ei vielä ole, mutta ehdottomasti päättäväisesti ja hyvällä mielellä on ECG:n ryhmä lähtemässä kauteen!

Sarjassa pelaa ECG:n lisäksi Turku Trojans, Jyväskylä Jaguaarit, Kouvola Indians, Kuopio Steelers, Vaasa Vikings ja Hyvinkää Falcons. Joukkueet pelaavat kertaalleen toisiaan vastaan ja 4 parasta joukkuetta pääsee välieriin. Välierien voittajat selvittävät tiensä finaaliin, joka pelataan 6.8.2016.

Otteluohjelman ja sarjataulukon löydät osoitteesta: http://www.sajl.fi/sarjat/nuoret/u15/

Tervetuloa seuraamaan ECG:n tällä hetkellä vanhimpien junioreiden matkaa kohti nurmikenttiä!!