Tärkeitä päivämääriä ECG:stä kiinnostuneille pelaajille

East City Giants on ilmoittanut jo ainakin 5 varman valmentajan nimen joiden kanssa joukkue lähtee seuraavaan kauteen ja hyvin pian alkavaan harjoituskauteen eli off-seasoniin.

ECG:n treenikausi käynnistyy huomenna torstaina, kun joukkueella on ensimmäiset yhteiset harjoitukset. Harjoituskautta johtaa Jabari Harris apunaan muun muassa Ari Evwaraye.

Torstain harjoitukset alkavat 19.00 ja kestävät 1,5 tuntia. Harjoituksiin toivotaan kaikkia jotka ovat mahdollisesti kiinnostuneita pelaamaan ECG:ssä. ECG toivottaa siis paikalle erittäin tervetulleiksi kaikki kokeneet jo aiemmin jenkkifutista pelanneet pelaajat.

East City Giantsilla on myös try-out päivä 13.9. Tänne voivat tulle kaikki, vaikka ei lajista olisikaan lainkaan kokemusta, mutta haluaisi päästä kokeilemaan miltä se tuntuu. Lainkaan ennakkotietoa ei siis tarvita ECG:hen liittymiseen, vaan ihan perusteista asti pystyy laaja valmennustiimi valmentamaan pelaajia.

Try-out päivään kannattaa kutsua kaikkia kavereita joiden voisi olettaa haluavan testaavan lajia!

ECG:n harjoituksiin pääsee toki mukaan milloin vain myöhemminkin.

Harjoitusajat ovat:

Tiistaisin 18.30-20.00

Torstaisin 19.00-20.30

Harjoitukset pidetään Helsingin Velodromin viereisellä kentällä Velodromi(kuva). Helsingin Velodromin osoite on Mäkelänkatu 70. Paikalle pääsee myös julkisilla erinomaisesti. Esimerkiksi Pasilan juna-asemalta on kävelymatka Velodromille ja bussilla tai raitiovaunulla pääsee paikalle helposti Sörnäisten metro asemalta.