Snow Bowl oli menestys ECG:n juniorijoukkueille

East City Giantsin juniorijoukkueista U-11 ja U-13 ikäiset osallistuivat perinteiseen Vantaalla pelattavaan Snow Bowl turnaukseen 19.3. Kaiken kaikkiaan 21 joukkuetta osallistui turnaukseen.

12596192_10153764335387935_431600414_n
U-11 kapteenit pokaalin kanssa

ECG:n U-11 joukkue voitti upeasti kaikki ottelunsa ja täten turnauksen voitto tuli ensi kertaa itä-Helsingin Pikkujättiläisille! Tämä on hieno osoitus siitä, miten pojat ovat kehittyneet ja harjoitelleet ahkerasti ja motivoituneesti hyvällä ryhmähengellä.

Ensimmäisessä ottelussa joukkue voitti Hyvinkää Falconsin 26 – 8 ja toisessa ottelussa isäntäjoukkue TAFTin 30 – 27. Loppuottelussa vastaan tuli Helsinki Roostersin ja Turku Trojansin joukkue. Tällöin ECG näytti näille osaamisensa ottamalla 45 – 30 voiton!

ECG:n U-11 joukkueen taustatiimi kommentoi turnausta seuraavasti:

“Kaikki pelit olivat tiukkoja ja vastustajat olivat rehtejä ja peli oli muutenkin kaikin puolin siistiä. ECG:n rosterista noin puolet olivat kokeneempia pelaajia ja lopuille nämä olivat ensimmäisiä tosipelejä. U-9 ikäisenä jo 2-3 vuotta sitten aloittaneet Pikkujättiläiset olivat saaneet kokemusta ja itsevarmuutta pelaamiseensa ja se näkyi peleissä. ECG:n U11-tiimi haluaa kiittää kaikkia vastustajia hienoista peleistä ja TAFTia mahtavan turnauksen järjestämisestä. Kesällä pelataan samalla hyvällä ja rehdillä meiningillä ja otetaan jälleen mittaa paremmuudesta. Kiitos myös kaikille mukana olleille vanhemmille ja toimihenkilöille.”

Myös U-13 joukkue pelasi hienon turnauksen, vaikka ei pokaalia päässytkään nostamaan turnauksen päätteeksi. ECG:n joukkue pelasi ensimmäisen pelinsä TAFTia vastaan. ECG hävisi ottelun kovan taiston päätteeksi 26 – 6. Vantaalaiset ovat osoittautuneet kovaksi vastukseksi ECG:n tälle joukkueelle viime vuosina ja reilusti sanottuna TAFT on näissä otteluissa ollut niskan päällä. Tässä ottelussa ECG kuitenkin näytti että kehitystä on selvästi tapahtunut ja pojat ovat harjoitelleet ahkerasti. TAFT voitti koko turnauksen melko selvästi ja mainitseekin otteluraportissaan ottelun olleen turnauksen haastavin heille:

“Aikaisempien kohtaamisten perusteella olisi voinut olettaa, että pelistä olisi tullut helppo TAFTille, mutta toisin kävi – ECG oli harjoitellut ahkerasti ja pelistä tuli kovin kaikista kolmesta pelistä koko turnauksessa.”

Toisessa ottelussa ECG:tä vastaan asettui Sipoon Bulldogs. Tämän ottelun mustakeltaiset voittivat todella selvin luvuin, eivätkä jättäneet epävarmuutta paremmasta. Myös ECG:n U-13 joukkue kiittää kumpaakin vastustajan joukkuetta hyvästä ja rehdistä pelistä. Kesällä taas nähdään!

Tule mukaan Jättiläisiin!
Tule mukaan Jättiläisiin!

 

ECG:n juniorijoukkueet ottavat jatkuvasti vastaan uusia pelaajia, joten tervetuloa hyvään porukkaan! Käytännössä siis kaikenikäiset 7-vuotiaasta ylöspäin ovat tervetulleita lajin pariin ECG:ssä!