Sarjaa johtava Eagles ECG:n vieraaksi

East City Giants saa lauantai iltana vastaansa sarjaa melko selvästikin johtavan Kotka Eaglesin. Ottelu pelataan klo. 18:00 alkaen Helsingin Velodromilla, Hesa-cupin varatessa ECG:n tavanomaisen kentän Myllypurosta. Lauantai ilta kannattaa siis aloittaa loistavalla jenkkifutiksen katsomisella!

Kotka Eagles on voittanut kaikki ottelunsa melko selvin lukemin tällä kaudella. Joukkueen pelinrakentaja ja päävalmentaja Niclas Carpelan on tahkonnut divarijenkkifutista jo useammalla vuosikymmenellä menestyksekkäästi ja on jälleen tänä vuonna kerännyt ympärilleen erittäin kilpailukykyisen joukkueen. Joukkueen isoihin pelaajiin kuuluvat luonnollisesti import pelaajat laitahyökkääjä Akeem Foster ja linjamiehet Kaleb Wezdenko sekä Luis De Las Heras. Näiden lisäksi mm. laitahyökkääjä Jani Heinisalo, keskushyökkääjä Ville Hämäläinen sekä kulmapuolustaja Veikko Kallio ovat mainittavan arvoisia Eagles pelaajia, joilta löytyy kokemusta korkealta tasolta ja ovat kovia pelimiehiä.

ECG lähtee siis pienoisena altavastaajana otteluun. Kauden tärkeimpien otteluiden häämöttäessä edessä on jokainen toisto ja ottelu tärkeitä saataessa paras mahdollinen ECG kentälle ratkaisupelien koittaessa. Joukkueelta on loukkaantumisten takia poissa yhä ainakin linjamies Henri Palander ja kapteeni takamies Niklas Plyhmin pelaaminen ottelussa on vielä epävarmaa. Myös keskushyökkääjä Markus Hyytinen ja laitahyökkääjä Karim Nikkilä ovat poissa ottelusta.

ECG:n hyökkäys on läpi kauden pelannut melko tehokkaasti ja viime ottelussa tuli myös mainiot 527 jaardia, mutta puolustuksella on edellisestä ottelusta selvästi petrattavaa. Nähtäväksi jää, miten ECG on reagoinut viime pelin jälkeen ja miten puolustus kehittyy kun sarjan toinen kierros alkaa. Vaikka ECG tahkosi myös viime ottelussa Kotkaa vastaan hyökkäyksessä yli 400 jaardia, niin joukkue heitti 7 syötönkatkoa ja onkin päivänselvää, että tämän asian tulee muuttua, jotta Kotkan (tai minkätahansa joukkueen) voi voittaa. Jos ECG onnistuisi pallonriisto tilaston kääntämään voitoksi itselleen, niin ottelusta on luvassa varmasti aivan erilainen kuin joukkueiden edellisestä kohtaamisesta!

Ottelu on ECG:n viimeinen kotiottelu runkosarjassa tällä kaudella, joten kaikki paikalle katsomaan juhlavuoden viimeistä kotiottelua!!

Ottelussa tarjolla tuttuun tapaan kioski ja grillimyyntiä ja esiintymässä ECG:n cheerleading joukkue!

Liput otteluun 5€. Alle 10-vuotiaat ilmaiseksi.