Sami Alalampi ECG:n valmennustiimiin

Turhaan ei Sami Alalampea ole valittu SAJL:n Hall of Famen jäseneksi, sillä euroopan kentillä Alalampi ehti edustaa sekä Italialaista Bergamo Lionsia saavuttaen kaksi Italian mestaruutta, sekä Barcelona Dragonsia World Leaguessa, josta tuliaisina uran arvokkain voitto, World Bowl mestaruus. Myös Suomen maajoukkueessa 18 peliä pelannut Alalampi on saavuttanut huikeat 4 euroopan mestaruutta.

Sami Alalammen vastuualueeseen tulee kuulumaan laitahyökkääjien valmentaminen yhdessä ECG:n hyökkäyksen koordinaattorin ja päävalmentajan Stefan “Eti” Karkulahden kanssa. Parivaljakko tuntee hyvin toisensa, sillä Alalampi pelasi East City Giantsin riveissä ECG:n mestaruusvuosina Karkulahden toimiessa joukkueen päävalmentajana.

East City Giants jatkaa hyvän suosion saavuttanutta jenkkifutiskouluaan. Harjoituskäyntejä kahden kuukauden aikana on kertynyt yhteensä yli 700 ja harjoituksissa käyneiden määrä on ylittänyt 50 kävijän rajapyykin.

Osa ECG:n jenkkifutiskoulun syksyllä aloittaneista on valmiita siirtymään seuraavalle tasolle ja uusi ryhmä aloittaa opiskelut lähtötasolta tammikuun ensimmäisellä viikolla. ECG harjoittelee tammikuusta alkaen seitsemän kertaa viikossa, joista avoimia harjoituksia on neljänä päivänä.

ECG on saanut harjoitusvahvuuteensa hyvän joukon nuoria ja lupaavia urheilijoita. Jos olet yli 16 -vuotias ja kiinnostunut harjoittelemaan kovaa jenkkifutista hyvässä porukassa, niin ota yhteys valmennustiimiimme sähköpostilla valmennus@ecg.fi

Videotallentaita syksyn harjoituksista voit seurata sekä facebookista, että youtubesta.

East City Giants ry
valmennus@ecg.fi

Vastaa