Runkosarjan päätöksessä Helsingin sisäinen taisto

East City Giants kohtaa runkosarjan viimeisessä ottelussa kotikentällään toisen helsinkiläisseuran, Helsinki Wolverinesin. ECG:n kannalta ottelun lopputuloksella ei ole merkitystä runkosarjan sijoitukseen. ECG tulee päätymään ensimmäisellä kaudellaan 1. divisioonassa hienosti kolmanneksi, päästen pelaamaan välieriin. Jos taas Wolverines voittaisi ottelun, päätyvät he tasapisteisiin Kuopio Steelersin kanssa ja runkosarjan voittaja päätettäisiin heidän välillään arvalla.

Voi selvästi sanoa että Wolverines lähtee ennakkosuosikkina otteluun. Ahmat pelasivat jo viime vuonna 1. divisoonan finaalissa, Spagettimaljassa, ja voittivat joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen heinäkuun alussa lopulta melko selvin luvuin. Kuitenkin ECG lähtee täysillä taistelemaan, koska kyseessä ei ole mikä tahansa ottelu, vaan hyvin toisensa tuntevien joukkueiden Helsingin kamppailu, jossa pelataan muustakin kuin pisteistä.

ECG lähtee pelaajiltaan hieman haastavasta asemasta kun kaksi aloittavaa hyökkäyksen linjamiestä ovat pelikiellossa ja muutama joukkueen avainpelaaja on loukkaantumisten takia sivussa. ECG:n kausi on ollut myös haastava, mutta viimeiseen otteluun lähdettäessä voivat kaikki olla ylpeitä kuinka mustakeltainen Jättiläisryhmä on kuitenkin noussut kilpailemaan finaalipaikasta heti ensimmäisellä kaudellaan 1. divisioonassa ja muutenkin koko seuran sekä edustusjoukkueen toiminta on erinomaisella tasolla!

Ottelu on ECG:n tämän vuoden viimeinen kotiottelu. Välierä tullaan pelaamaan joko Helsingissä Wolverinesin vieraana tai Kuopiossa Steelersin isännöimänä. East City Giants toivookin nyt kaikkia ECG kannattajia näyttämään tukensa katsomossa tälle joukkueelle, joka on näyttänyt paikkansa ja että jatkossa on lupa odottaa vielä paljon lisää!

Tule siis Helsingin Velodromille lauantaina klo. 16:00 alkavaan otteluun ja koe kovaa jenkkifutista paikan päällä!!

Go Giants!!