Ron Efrati valmistautuu Pohjoismaiden mestaruusturnaukseen

East City Giantsin junioreista noussut keskushyökkääjä Ron Efrati valmistautuu U17-ikäluokan Pohjoismaiden mestaruusturnaukseen maajoukkueen mukana. Hänet julkaistiin kaksi päivää sitten pelaavaan joukkueeseen kisoissa. Norjassa pelattava turnaus pelataan 16.10-19.10. Efrati on aiemminkin kuulunut maajoukkueen rinkiin ja hänen lisäkseen East City Giantsista Dugan Berkan on normaalisti kuulunut joukkueeseen, mutta kovan luokan puolustuksen linjamies “Beku” toipuu valitettavasti vielä kesällä tulleesta loukkaantumisesta.

Ron Efrati valittiin viime kesänä U17 ikäluokan SM-sarjan finaalin arvokkaimpana pelaajana, kun Taftin ja ECG:n yhteisjoukkue voitti Suomen mestaruuden. Finaalissa Roosters kaatui selvin lukemin 52 – 0 ja isosta osasta pisteistä vastasi Ron Efrati.

Tulevana kesänä Ron tullaan näkemään East City Giantsin edustusjoukkueen mukana.

Kysyimme Ronilta muutaman kysymyksen:

Minkälaista maajoukkueen mukana oleminen on ollut ja minkälainen tunnelma leirityksissä on ollut?

“Maajoukkueen mukana oleminen on ollut tosi kivaa. Maajoukkue-leirit ovat olleet rankkoja ja aika nopeatempoisia, mutta niissä on aina ollut tosi hyvä ilmapiiri. Leirityksissä tunnelma on ollut tosi mukana ja hyvä.”

Onko keskushyökkääjien kesken hyvä ryhmähenki ja minkälaista kilpailu ryhmän kesken on?

“Keskushyökkääjien kesken on ollut tosi hyvä ryhmähenki. Me kannustetaan ja autetaan toisiamme. Me kaikki halutaan yhtä paljon mennä kentälle ja näyttää taitomme, mutta kilpailu ryhmän kesken on ollut kaikkiaan hyvähenkistä.”

Olet nousemassa myös ECG:n edustusjoukkueen mukaan. Miltä edustuksen harjoitukset ovat tuntuneet?

“Edustuksen harjoitukset ovat olleet aika rankkoja hyvällä tavalla.”

Mitä odotat tulevilta Pohjoismaiden mestaruuskisoilta?

“Nopeatempoisia otteluita ja kovia vastustajia. Meidän tavoite on pelata 110% kovaa sekä aggressiivista jenkkifutista. Me kaikki ollaan taistelunhaluisia ja halukkaita voittamaan. “

Entä tulevalta kaudelta seurajoukkueessa?

“Seurajoukkueen kaudelta odotan hyvää ryhmähenkeä ja kilpailunhaluisia pelaajia. Ykkösdivarin vastustajat tulevat olemaan kovia ja ottelut tulevat olemaan hyvin nopeatempoisia ja rankkoja, mutta me teemme parhaamme voidaksemme menestyä.”

Tsemppiä Ron maajoukkueen mukaan!
#GIANTSNATION