Rikhard Ståhlberg jatkaa ECG:n valmennusryhmässä

East City Giantsin kauden 2016 valmennusryhmässä jatkuu aiemmilta kausilta tuttu nimi Rikhard Ståhlberg. “Riki” Ståhlberg tulee toimimaan joukkueessa hyökkäyksen apuvalmentajana sekä puolustuksen linjan apuvalmentajana, jos linjan pelipaikkavalmentaja Ari Evwaraye on estynyt. Näin hän siis toimii päävalmentaja Samuel Orvomaan sekä puolustuksen linjan valmentaja Ari Evwarayen lähellä ollen erinomainen lisäys heidän johtamiinsa ryhmiin. Ståhlberg muodostaa hyvän silmäparin yhdessä Orvomaan kanssa hyökkäyksen toimintaan.

ECG:n tulevan vuoden valmennusryhmään on varmistunut tähän mennessä 5 nimeä ja lisää joukkueeseen on varmasti tulossa. 10.9 alkava off season saapuu jo pian ja joukkueen valmennusryhmä koostuu jo laadukkaista valmentajista ja Riki tulee entisestään lisäämään joukkueessa pelipaikkakohtaisen valmennuksen edellytyksiä.

ECG järjestää siis kokeilupäivän joukkueeseen 10.9. Helsingin Velodromilla alkaen 19.30. Kaikki paikalle ja jos et itse pääse levitä sanaa!! Tapahtuma facebookissa: https://www.facebook.com/events/881788285202583/