Pori Bears Jättiläisten vieraaksi

East City Giantsin kausi jatkuu juhannusviikon jälkeen, kun Bears saapuu mustakeltaisten vieraaksi. Ottelu alkaa klo. 15.00 ja pelataan ECG:n kotikentällä Myllypuron Urheilupuistossa.

Joukkueet lähtevät otteluun hyvin mielenkiintoisesta asemasta. Kummatkin ovat sarjataulukossa tasapisteissä. Kummatkin ovat voittaneet alkukaudesta UNC:n sekä Mikkeli Bouncersin ja hävinneet Kotka Eaglesille. Joukkueet siten taistelevat ottelussa sarjan 2. paikasta ja kiinnityksestä kotivälieräotteluun! Sarjaa on tosin vielä puolet jäljellä tämän kierroksen jälkeen, joten teoriassa mitä vain voi sarjassa tapahtua.

ECG:llä on etenkin puolustuksen puolella yhä toipilaita, jotka eivät pääse harttareita pukemaan ylleen ottelussa. Puolustuksen linjamies Henri Palander loukkaantui Bouncers ottelussa ja on ainakin kahdesta ottelusta pois, Niklas Plyhm toipuu vielä juuri ennen kauden alkua tapahtuneesta loukkaantumisesta ja muutaman muun pelaajan kohdalla on pelaaminen vielä hieman epävarmaa.

Hyökkäyksen puolella joukkue saa melko hyvän kokoonpanon jalkeille. Erinomaisesti UNC ottelussa pelannut laitahyökkääjä Konsta Nurmela parantelee viikonloppuna vielä jalkaansa, mutta muutoin on ECG:n hyökkäys valmiina otteluun.

Lasse Voipion koordinoima ECG-puolustus on ajoittain näyttänyt erinomaiselta viimeisessä kahdessa pelissä, mutta vielä on ryhmän löydettävä tasaisuutta tekemiseen ja läpi ottelun pelaamiseen ilman virheitä, jotta kovia joukkueita vastaan ei tapahdu turhia maalien päästämisiä. Pori Bears on melko tasapainoinen joukkue ja hyökkäys, joten ECG:n tulee valmistautua puolustautumaan sekä vahvaa heitto- ja juoksuhyökkäystä. Pelinrakentajana Bearsilla toimii yhdysvaltalainen Taylos Watkins ja hyökkäyksessä he ovat käyttäneet myös brittipelaaja Dominic Olneytä etenkin keskushyökkääjän paikalla. Bears on pelannut vähäpisteisempiä otteluita sarjassa kuin ECG, joten nähtäväksi jää pystyykö Bears puolustus hidastamaan ECG:tä, joka on kahdessa viime ottelussa tehnyt yhteensä 96 pistettä.

Ottelussa on tuttuun tapaan tarjolla kahvio ja grillimyyntiä. Kannustuksesta ja puoliaika-show´sta vastaa East City Giantsin cheerleading joukkue ja kuulutuksesta ja musiikista ECG:ssä pitkään vaikuttanut Henri Kurki!

Liput otteluun maksavat 5€. Alle 10-vuotiaat ilmaiseksi.

TERVETULOA KATSOMAAN JENKKIFUTISTA JA KANNUSTAMAAN EAST CITY GIANTS VOITTOON!