Poimintoja ECG:n rosterista

East City Giants on julkaissut alustavan pelaajaluettelonsa kaudelle 2015. Rosterissa ECG:llä on yli 40 allekirjoitettua pelaajasopimusta, joten määrällisesti joukkueen tilanne on tällä hetkellä hyvä,  jopa erinomainen. Kauden alkuun on vielä kuitenkin aikaa, joten pelaajaliikettä saattaa vielä tapahtua joukkueessa kumpaankin suuntaan. Giants toivottaakin edelleen uusille pelaajille tervetuloa!

Alla muutamia havaintoja joukkueen pelaajistosta.

Aleksi Hakonen, Qb.

Niko Bredbackan rinnalle pelinrakentajaksi Giants on saanut nuoren Aleksi Hakosen. Hakosella riittää vielä töitä tulevaa kautta varten, mutta motivoitunut harjoittelu valmennuksen sekä kättään kuntouttavan Bredbackan opastuksessa alkaa jo tuottamaan tulosta ja kehitys on silminnähtävää. On hienoa että ECG on tällekin pelipaikalle saanut uuden pelaajan myötä syvyyttä.

Edi Takolander, Wr

Edi Takolander siirtyi tulevaksi kaudeksi Giantsiin Roostersin organisaatiosta. U-19 ikäluokan SM-finaalin arvokkaimmaksi pelaajaksi valittu Takolander luo nopeana ja varmakätisenä laitahyökkääjänä vaarallisen uhan vastustajien takakentälle yhdessä Ohto Nygrenin kanssa.

Toni Varis, Ol

Giantsissa jatkava Varis on saanut off-seasonin hyvään vauhtiin ja tulee varmasti jatkamaan kovia otteitaan linjassa. Linjaan Varis saa mm. Roostersin entisen aloittavan centerin Henri Hännikäisen, joka vahvistaa merkittävästi linjan pelaamista. Varis on toisen sukupolven Jättiläinen, hänen isänsä Mika Varis voitti Giantsissa 90-luvulla 4 Vaahteramaljaa. Tänä päivänä Mika Varis valmentaa Jättiläisten linjaa.

Niko Liesmäki, S

Niko Liesmäki tuo runsaasti kokemusta Giants puolustukseen. Liesmäki siirtyy Jättiläisiin 69ersista. Takakentällä Giantsilla ei käy lainkaan pelaajakatoa viime kaudesta, joten Liesmäki tulee pelaamisellaan vahvistamaan ja luomaan syvyyttä viime vuoden ryhmään.

Karl-Erik Merisaar, De

Tulokaspelaaja Merisaar on jo tällä off-seasonilla osoittanut pystyvänsä pelaamaan hyvällä tasolla tasokkaita hyökkäyksen linjamiehiä vastaan. Vasta 16-vuotias Merisaar on ikäänsä ja kokemukseensa verrattuna kypsä pelaaja, joka tulee tämänhetkisen tahdin jatkuessa haastamaan kesällä hyökkäyksen linjamiehiä sekä heitto-että juoksupeleissä.

Kuten todettua ECG ottaa jatkuvasti vastaan uusia pelaajia. Hyökkäyksen koordinaattori Samuel Orvomaa lähettääkin terveisiä heille jotka Giantsiin liittymistä harkitsevat:

“East City Giants on varteenotettava vaihtoehto siirtomarkkinoilla niille, jotka haluavat olla osana hyvin organisoitua amerikkalaista jalkapalloa. Tarjoamme valmennusta laajalla rintamalla ja pelipaikalle kuin pelipaikalle. Aloittelijoita on joukkueessa liuta ja kokeneemmille, ylemmillä sarjatasoille pelanneille pelaajille tarjoamme mahdollisuuden pelata kilpailullista jenkkifutista aavistuksen kevuemmällä sitoutumisella. On kuitenkin tarkennettava, että mikään jäähdyttelyseura ECG ei ole, ryyppyremmit ja hupailut jätämme mieluummin toisille, sitä roolia mieluummin kantaville seuroille. Ota rohkeasti yhteyttä, jutellaan tilanteestasi!”

valmennus@ecg.fi