Pikkujättiläiset

Ensi vuonna 35 vuotta täyttävä Itä-Helsinkiläinen urheiluseura East City Giants toimii myös nuorten parissa. ECG:n Pikkujättiläisiin ovat kaikki nuoret liikkunnasta pitävät tervetulleita. Pikkujättiläisistä löytyy 7-11 vuotiaita harrastajia. Vuonna 2014 Pikkujättiläiset pelaavat F-junioreiden sarjassa.

ECG:n tavoitteena on saada uusi harrastus nuorten kouluikäisten lasten tietouteen. Pikkujättiläisissä hauskojen harjoitusten ja mukavan yhdessätekemisen lisäksi opetellaan liikkuvuutta, urheilullisuutta ja tutustutaan amerikkalaisen jalkapallon saloihin. Amerikkalainen jalkapallo on vauhdikas laji, joka sopii erinomaisesti myös nuorille harrastajille.

Pikkujättiläisissä aloitetaan aivan lajin perusteista, ja lajin ei tarvitse olla lainkaan tuttu sen aloittaakseen. Pikkujättiläisten harjoitukset koostuvat juoksuharjoitteista, pallon kiinniottamisesta ja heittämisestä sekä taklausten ja blokkien harjoittelemisesta. Pikkujättiläisissä keskitytään turvalliseen tapaan harjoitella sekä pelata. Pikkujättiläisissä on myös tärkeätä ottaa pelikaverit huomioon ja keskittyä harjoittelemaan yhtenä joukkueena muiden joukkuekavereiden kanssa.

alt

 

Treeniajat ja -paikat / Syksy 2013
perjantai 17:30-19:00 Myllypuron Ylä-Aste, Yläkivenrinne 4
sunnuntai 17:00-18:30 Myllypuron Ylä-Aste, Yläkivenrinne 4

 

Pikkujättiläisiin voivat ilmoittautua kaikki 7-11 -vuotiaat pojat sekä tytöt.
Projektin vastuuvetäjinä toimivat Henri Kurki, sekä muita entisiä ja nykyisiä lajin harrastajia. Lisätietoja projektista saat sähköpostilla osoitteesta henri.kurki@ecg.fi

Vastaa