Nopeammin, voimakkaammin, kovempaa…

Avoimet harjoitukset sopivat erinomaisen hyvin esimerkiksi harjoittelijalle, joka tulee ulkopaikkakunnalta Helsinkiin suorittamaan asevelvollisuuttaan, eikä pääse harjoittelemaan oman joukkueensa mukana. Harjoitukset sopivat myös valmentajille, jotka haluavat saada uusia näkökantoja oman joukkueensa valmentamiseen tai tuoda oman joukkueensa mukaan treenaamaan kovaa futista ECG:n tyyliin.

Harjoituksiin osallistuja voi tehdä harjoittelusopimuksen tai halutessaan myös valita käyvänsä kertaluonteisesti valitsemassaan harjoitusosiossa. Kuukausisopimuksen tehnyt harjoittelijalla on oikeus osallistua myös muihin ECG:n viikkoharjoituksiin. Harjoittelusopimuksen tehnyt pelaaja on vapaa pelaamaan pelikaudella valitsemassaan seurajoukkueessa.

Koulutus on suurempi kokonaisuus joka alkaa perusasioista sisältäen runsaasti luokkahuone- sekä fyysisiä harjoituksia, joten pelaajan kehittyminen vaatii sitoutumista jo alusta asti. Harjoitelujaksojen teemat vahvistetaan etukäteen ja syksyn temana on puolustus (kaikki pelipaikat), hyökkäyksen linja ja juoksupelaaminen. Myöhemmät teemat rakentuvat aiempien teemojen päälle, joten kehittyminen vaatii sitoutumista.

Teoriaosassa ei jaeta mitään materiaalia, vaan harjoittelija tekee omat muistiinpanot. Asioita pyritään kuitenkin havainnollistamaan esim. videopätkillä oikeista pelitilanteista. Ensimmäinen treeni on maanantaina 1.11. kello 19:30-21:30 (teoria) ja harjoittelun toinen osa tiistaina 2.11. kello 20:30-22:30 (fysiikka). Harjoitukset ovat yksi kokonaisuus vaikka suoritetaan eri päivinä.

 

Vastaa