NEW ERA AND BACK TO BASICS!

Koronan runtelema ECG:n edustusjoukkue aloittaa uudelleenrakentamisen

ECG on koettanut rakentaa menestystä 1-divisioonassa. Mutta niin ECG, kun kovin moni muukin joukkue ja seura on huomannut, että menestystä ja joukkuetta ei voi rakentaa vain “ulkopuolisten” pelaajien varaan. Taustalla on oltava systemaattinen, urheilullinen ja vakaa nuorisotoiminta.

ECG:n nuorisotoiminta käynnistyi vuonna 2013 projektilla “pikkujättiläiset”. Tuolloin harrastajia oli 7. Nyt vuonna 2021 junioriharrastajia on noin 100.

ECG:n juniorit ovat pelanneet amerikkalaista jalkapalloa vuodesta 2014 lähtien, aluksi U11-sarjassa ja pelaajien pikkuhiljaa kasvaessa, kaikissa juniori-ikäluokissa. Vuonna 2015 alkanut ECG:n junioreiden menestystarina jatkuu edelleen. Kauden 2021 juniorisarjat ovat vielä käynnissä ja ECG:n U13-, U15- ja U17-juniorit ovat SM-sarjojen kärjessä puhtailla peleillä. Taustalla menestykselle on yllä mainitut menestyvän junioritoiminnan kriteerit.

Tulevaan kauteen 2022 ECG:n edustusjoukkueen johtoon siirtyy ECG:n junioritoiminnan alkuunpanija ja junioritoiminnan “isä” Henri Kurki.

ECG:n menestyneet juniorit alkavat olla siinä iässä, että alemmalla sarjatasolla aikuisten sarjassa pelaaminen on mahdollista ja samalla siirtyminen aikuisten peleihin on helpompaa. Myös ECG:n laadukasta uniorivalmennusta ja harjoituskulttuuria integroidaan aikuisten toimintaan.

ECG:n tavoite on pelata ensi kaudella oikealla sarjatasolla 11 vs 11 jefua.

Otamme vastaan kaiken ikäisiä harrastajia mukaan toimintaan.
Tule tutustumaan ja kokeilemaan millainen on UUSI ECG kaudella 2022!

Yhteystiedot:
East City Giants
Amerikkalainen jalkapallo
info(at)ecg.fi
henri.kurki(at)ecg.fi
0408477040