Myös Olli Kujala ja Mika Varis jatkavat ECG:n valmennuksessa

ECG:n valmennusryhmässä jatkavat Olli Kujala sekä Mika Varis. Tämä tekee ECG:n valmennusryhmästä tällä hetkellä 7 miehen vahvuisen. Puolustuksen koordinaattoria joukkue ei ole vielä nimennyt, joten tälle paikalle joukkue vielä vahvistunee, jos ei joukkueen tämän hetken valmennusryhmästä paikkaan ketään valita.

Olli Kujala tulee toimimaan joukkueen puolustuksen takakentän valmentajana. Kujala omaa pelipaikalta omaa pelikokemusta ja jo useamman vuoden Kujala on myös valmentanut vikkeliä, mutta agressivisia takakentän miehiä.

Mika Varis tulee toimimaan edelleen linjojen valmentajana sekä kuntovalmentajana. Varis tunnetaan ECG:ssä jo vuosikymmenien takaa. Mika oli voittamassa ECG:ssä 4 Vaahteramaljaa 90- luvulla, jolloin ECG:n linjat tunnettiin todella kovana ryhmänä. Tämän kovuuden ja tason ECG haluaa palauttaa seuraan. Mika Varis, Ari Evwaraye sekä Rikhard Ståhlberg ovat aikeissa tehdä linjasta äärimmäisen vaikean pysäytettävän ensi kaudelle. Ari Evwaraye on myös henkilökohtaisesti motivoitunut pelaajana johtamaan linjamiehiä.