Miklas Leppänen osaksi ECG:n laitahyökkääjäkaartia

ECG:n laitahyökkääjäosasto on kokenut myös muutoksia talven aikana. Oskari Hyvärinen, Valter Sandström ja Ohto Nygren, joka useiden kausien ajan oli tehokas ase ECG:lle, ovat jättämässä pelikentät sivuun ensi kaudeksi. Tulijoita on myös ollut kuten muun muassa Andy Misiuro Puolasta, Toni Öhman TAFTista ja Miklas Leppänen 69ersista.

Miklas Leppänen on nuori 22-vuotias laitahyökkääjä, joka on ennen ECG:hen siirtymistään pelannut kolme vuotta amerikkalaista jalkapalloa entisessä Helsinki 69ersin joukkueessa.

Mikä sai sinut aloittamaan alun perin amerikkalaisen jalkapallon?

“Loppui into koriksesta ja siirryin kamppailulajeihin. Pelasin teininä 3v Ma-Su joukkueessa korista. Kamppailulajeja harrastin noin 7 v. ajan. Olen aina katsonut jenkkifutista ja innostuin sitten itse pelaamisesta kun näin pelin livenä. Nopeaa tehokasta ja jännittävää.”

Leppänen valmistautuu kauteen ja on valmiina tekemään pelejä Jabari Harrisin ja muiden laitahyökkääjien kanssa.

Entä mikä sai siirtymään ECG:hen ja mitä odotat ensi kaudelta joukkueen kanssa?

“Vanhojen jengiläisten sekä Jabarin perässä siirryin Giantsiin. Tuleva kesä on ensimmäinen kesäni joukkueessa ja teen parhaani jotta voitettaisiin mestaruus.”

Minkälaista pelaaminen pelinrakentaja Harrisin kanssa yhdessä on?

“Pelaaminen Jabarin kanssa on mielenkiintoista ja hauskaa, olemme tuttuja ennestään 69ersin ajalta. Omaan pelaamiseen olen saanut Jabarilta tarkkuutta, tehokkuutta ja pelisilmää sekä henk. koht. opastusta.”

 

Tule kesällä katsomaan Miklas Leppäsen ja muiden Jättiläisten otteita kentillä!!