Marco Tiilikainen ECG:stä Tšekin Pribram Bobcatsiin ensi kaudeksi

Viime kaudella yksi ECG:n joukkueen vahvimpia osa-alueita oli ehdottomasti puolustuksen linja. Yksi osa tätä Ari Evwarayen valmentamaa linjaa oli Marco Tiilikainen. Tulevaksi kaudeksi Tiilikainen siirtyy pelaamaan Tšekin pääsarjassa pelaavaan Pribram Bobcatsiin.

Bobcats esiintyi viimeksi vuonna 2015 Tšekin liigan finaalissa, jolloin joukkue jäi kuitenkin toiseksi. Joukkueen tavoitteet ovat kovat ensi kaudellekin. Tiilikainen lähtee matkaan maaliskuun puolessa välissä ja saapuu takaisin Suomeen elokuun alussa.

Tiilikainen kertoo lähdöstä ja ensi vaikutuksistaan joukkueen kanssa:

“Ulkomaille pelaamaan lähtö on aina ollut mielessäni haaveena ja nyt sain mahdollisuuden kokea miten haaveet toteutuu ja tietenkin tämä on kokemuksena varmasti korvaamaton.

Ensikontakti joukkueeseen oli erittäin lämmin ja yhteistyökykyinen. Sopimuksen kohdat olivat helposti neuvoteltavissa ja toiminta oli ammattimaista Bobcatsin joukkueelta kaikin puolin.

Tulevan kauden tavoitteeni on kehittyä pelaajana sekä ihmisenä ja luoda uusia kontakteja, ystäviä ja mahdollisuuksia. Päätavoite kuitenkin on voittaa CzechBowl, eli tsekin pääsarjan mestaruus, jonka finaalissa Pribram Bobcats on ollut toistuvasti. Kauden 2017 odotukset on kovat myös Tsekin päässä.”

East City Giants toivottaa paljon onnea ja menestystä Jättiläiselle, Marco Tiilikaiselle, uusiin haasteisiin ja otteluihin Pribram Bobcatsin riveissä!