Lisää valmennusuutisia ECG:stä!

East City Giantsin työ kohti ensi kauden 1- divisioonaa on jatkunut harjoituksissa sekä myös kenttien ulkopuolella. Joukkue on kasannut valmennusryhmää sekä kartoittanut pelaajia, niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

Joukkue on nimennyt päävalmentajaksi Petteri Salovallan. Salovalta toimii joukkueessa myös hyökkäyksen koordinaattorina. Salovallan pitkä, lähes 30 vuoden kokemus amerikkalaisesta jalkapallosta, laaja tietotaito sekä hänen tekemänsä työ aktiivisesti viime kauden jälkeen, ovat tehneet hänestä luontaisen jatkumon päävalmentajan paikalle. Salovalta on saanut hyvin valmentajia myöskin ympärilleen.

Puolustuksen puolella ECG:tä valmentaa tällä hetkellä Okko Outinen sekä Olli Kujala. Outinen on ollut vuosia Suomen ja Euroopan parhaita pelaajia pelaten pääasiassa puolustuksen linjan päädystä, mutta myös linjan keskellä. Outinen kykenee valmentamaan ECG:n linjamiehiä erinomaisesti ja kehittämään jokaista heistä pelaajina. Outinen on lähtenyt ECG:n puolustuksen linjaa valmentamaan, mutta ei ole tehnyt sitoumuksia vielä koko kauden mittaisesta valmentamisesta.

Kujala tekee paluun Jättiläisiin parin vuoden tauon jälkeen. Kujala on toiminut DB-valmentajana sekä pelienkutsujana aiemmin ECG:ssä. Kujala kykenee tuomaan kokemustaan puolustuksen valmennukseen ja kuten Outinen linjan kanssa, on Ollilla kyvyt kehittää pelaajista parempia ja saada puolustuksen iskukykyä korkeammaksi.

East City Giants neuvottelee yhä muutamien valmentajien kanssa, joten lisäykset tähänkin ryhmään harjoituskauden kuluessa ovat mahdollisia piankin!

 

#GOGIANTS