Linjojen valmentajiksi Finni ja Heliö

“THE GAME IS WON IN THE TRENCHES.”

ECG:n valmennus uusiutuu ensi kaudelle ja joukkue julkaisee nyt uudet hyökkäyksen ja puolustuksen linjan valmentajat. Hyökkäyksen linjan valmentajana aloittaa Jukka Finni ja puolustuksen linjan valmentajana Ville Heliö. Valmentajista ECG saa motivoituneen kaksikon valmentamaan linjaryhmiä.

OL coach Jukka Finni

Jukka Finni on kokenut henkilö jenkkifutiksen parissa. Hän aloitti uransa vuonna 2000 Helsinki 69ersissa. “Sixtareissa” Finni pelasi puolustuksen sekä hyökkäyksen linjassa. Finni toimi myös edesmenneen 69ersin puheenjohtajana ollen nostamassa joukkuetta II-divisioonasta Vaahteraliigan välieriin asti ja kehittäen seuran junioritoimintaa. Finnistä hyökkäyksen linja saa kokeneen johtajan, joka sitoutuu kehittämään linjasta laadukkaan ryhmän.

Ville Heliö ottaa vastuulleen puolustuksen linjan valmentamisen. Heliö oli jo viime kaudella jatkuvasti joukkueen mukana avustaen joukkueen

DL coach Ville Heliö

valmennusta peleissä sekä harjoituksissa. Heliö aloitti pelaamisen 2010 TAFTin puolistuksen linjassa pelaten myöhemmin myös muilla puolustuksen pelipaikoilla. Heliön siirtymä tulee luonnollisesti hänelle viime kauden toiminnan jälkeen. Tulevalla kaudella hän pystyy nyt täysin keskittymään kehittämään pelipaikkaryhmäänsä.