Kuukausi kauden alkuun, ECG pelasi U19 maajoukkuetta vastaan viikonloppuna

East City Giantsin miesten joukkueen kauden alkuun on kuukausi aikaa. 25.5. lauantaina joukkue kohtaa viime kaudella välierässä Jättiläiset voittaneen Kotka Eaglesin Karhulan keskuskentällä Kotkassa.

ECG on saanut joukkuetta yhä paremmin kasaan kauden lähestyessä. Uusia sekä aiemmin pelanneita on liittynyt joukkueen mukaan ja uusia pelaajia on yhä odotettavissa toukokuun aikana ja mahdollisesti myöhemminkin joukkueen mukaan. Kovin laajalla rosterilla ei ECG siltikään kauteen lähde, joten pelaajien ehjänä pysyminen on tärkeää joukkueelle.

Joukkue piti viikonloppuna lauantaina kahdet harjoitukset ja sunnuntaina oli vuorossa harjoitusottelu Suomen alle 19-vuotiaiden maajoukkuetta vastaan, joka valmistautuu 5.5. pelattavaan otteluun Venäjää vastaan. Ottelu oli erinomainen harjoitus, jossa ECG pääsi tällä uudistuneella joukkueella pelaamaan toista joukkuetta vastaan. Maajoukkuepelaajien taso oli myös hyvä, koostuuhan joukkue suurimmalta osin nuorista Vaahteraliigassa pelaavista pelaajista.

Harjoitusottelusta ECG:ltä puuttui useita pelaajia, mutta joukkue sai erinomaisia toistoja ja mahdollisuuden kehittää tästä joukkuetta. Amerikkalainen Sean Koski ja Niko Bredbacka vuorottelivat pelinrakentajina pelissä ja kummankin kohdalla oli onnistumisia, mutta hyökkäyksessä näkyi vielä tähän vuodenaikaan tyypillistä alkuvaikeutta.

Lasse Voipion koordinoima puolustus näytti pirteältä ja monta ECG:hen siirtynyttä pelaajaa pukikin ensimmäistä kertaa tänään ECG:n paidan päälleensä puolustuksessa.

Sean Koski & Niko Bredbacka
Kapteeni WR Janne Helenius
Kuva: Jarmo Vehkomäki

Jos pelaaminen ECG:ssä kiinnostaa, niin mukaan voi liittyä! Lisätietoja harjoituksista saa numerosta: +35850 365 8045

GO GIANTS!