Kauden ratkaisupelit tulevat – ECG kohtaa UNC:n perjantaina!

East City Giants kohtaa United Newland Crusadersin perjantaina klo. 19:00 alken Kuoppanummen kentällä Nummelassa. Ottelu on erittäin tärkeä pudotuspeliasetelman kannalta, joten paikalle kannattaa ehdottomasti tulla katsomaan ottelua!

ECG:llä on runkosarjaa jäljellä 3 ottelun verran. Jokaisessa ottelussa on kyse tärkeistä pisteistä ja sijoituksesta pudotuspeleihin sekä kotiedusta niissä. Voittamalla UNC:n, ottaisi ECG vahvan aseman 3. sijaan ja olisi 2 pisteen päässä toisesta sijasta, jota pitää hallussaan Pori Bears, jonka ECG kohtaa runkosarjan päätösottelussa.

ECG voitti UNC:n joukkueiden aiemmassa kohtaamisessa tiukaksi muodostuneessa ottelussa luvuin 36-28. Tämän kohtaamisen jälkeen kumpikin joukkueista on muuttunut. UNC on saanut vahvistuksiksi 2 ranskalaista pelaajaa. Thomas Fileccia pelaa linjamiehenä ja hänen lisäkseen UNC on hankkinut takamiehenä ja laitahyökkääjänä pelaavan ranskalaisen. Nähtäväksi myös jää olisiko Gregory Robinson pelikuntoinen jo ECG:tä vastaan, joka vahvistaisi joukkueen puolustusta etenkin “boxin” sisällä. Joukkueessa palloa kantaa vahva amerikkalainen Kam Harris. Muista pelaajista muun muassa Lauri Olsbo on esiintynyt hyvin sekä puolustuksessa että hyökkäyksessä.

ECG:n viimeisin vahvistus on Suomessa monille hyvin tuttu nimi eli Stephen Stokes. Stokesilta löytyy yhä pelihaluja ja ECG:ssä hän pelaa erityisesti puolustuksen takakentällä. Kovana ja kokeneena pelimiehenä Stokesilla on kyky nostaa myös ympärillään pelaavien pelaajien tasoa. Sivurajalla loukkaantumisen takia tähän asti kauden viettänyt Niklas Plyhm pääsee myös nyt pukemaan pelipaidan päälleen. Stokesin ja Plyhmin mukaantulo paikkaa viimein Benjamin Reymondin jättämää aukkoa takakentältä ja mahdollisesti nostaa koko puolustuksen tasoa.

Puolustuksen linjassa pelaava Henri Palander palaa kentille parin ottelun tauon jälkeen, kun taas tukimies ja linjamies kerrastossa pelannut Tapio Nurminen taas on poissa joukkueen riveistä ottelusta. Hyökkäyksen puolella Joonas Peuralinna on poissa loppukauden viime ottelussa käyneen valitettavan loukkaantumisen takia. Vielä kerran, tsemppiä Joonakselle kuntoutumiseen!

Viimeisimmässä joukkueiden kohtaamisessa ECG:n hyökkäys ahkeroi lähes 200 jaardia enemmän kuin Crusaders ja puolustuskin päästi toisella puoliajalla vain 1 maalin, joten asetelma on hyvin mielenkiintoinen lähdettäessä otteluun. Kykeneekö Crusaders kääntämään ottelusta pisteitä vai pitääkö ECG asemansa ja ottaa voiton viime ottelun tavoin!?

NYT on erinomainen paikka tulla seuraamaan ECG:n ottelua!! Ottelu pelataan aivan pääkaupunkiseudun läheisyydessä, panokset ovat korkeat ja joukkueiden lataus varmasti kova!! ECG:n viimeiset runkosarjan ottelut ovatkin sitten Mikkelissä ja Porissa, joten tätä tilaisuutta ei kannata jättää käyttämättä!

Ottelu pelataan siis Kuoppanummen kentällä, jonka osoite on Kuoppanummentie 22, Nummela. Ottelun aloituspotku potkaistaan klo. 19:00, ole hyvissä ajoin ennen sitä paikalla!!