Kannatusjäsenyys ja sponsorointi

Tiedustelut ja liittymiset: info@ecg.fi

 

ECG:n kannatusjäsenyys on 50€ vuosi

Kannatusjäsenenä saat:

– ECG:n kausikortin jolla pääsee kaikkiin runkosarjan kotiotteluihin sekä mahdolliseen välieräotteluun puoleen hintaan, jos kyseessä on ECG:n kotiottelu.

– Itsellesi 2 kertaa vuodessa ilmestyvän kausijulkaisun. Kausijulkaisu ilmestyy toukokuussa ja lokakuussa. Julkaisussa käsitellään ajankohtaisesti kaikkien ECG:n joukkueiden tilanteita – ja hieman mennyttä sekä tulevaa. Kausijulkaisu ilmestyy sähköisesti pdf muodossa.

Kannatusjäsenyys ohjautuu lähtökohtaisesti ECG:n amerikkalaisen jalkapallon edustusjoukkueelle, mutta summan voi ohjata myös mille tahansa haluamalleen joukkueelle seuran sisällä.

 

ECG:n jäsenmaksu 20€ vuosi

Jos haluat liittyä ECG:hen ja olla mukana vaikuttamassa seuran toiminnassa, voit maksaa 20€ jäsenmaksun. ECG:n hallitus hyväksyy sinut jäseneksi ennen jäsenyyden varsinaista alkamista.

ECG:n jäsenenä saat:

– Osallistumisoikeuden, puheoikeuden sekä äänioikeuden ECG:n sääntömääräisiin virallisiin kokouksiin eli kevät- ja syyskokoukseen.

– Itsellesi 2 kertaa vuodessa ilmestyvän kausijulkaisun. Kausijulkaisu ilmestyy toukokuussa ja lokakuussa. Julkaisussa käsitellään ajankohtaisesti kaikkien ECG:n joukkueiden tilanteita – ja hieman mennyttä sekä tulevaa. Kausijulkaisu ilmestyy sähköisesti pdf-muodossa.

 

 

Yrityksien ja yhteisöjen tuki

Yrityksien sponsorointiin ECG:ltä löytyy valmiit paketit sponsorointeja varten! Sponsorointipaketteja löytyy erikokoisia, joilla yritys voi lähteä tukemaan seuraa. Jokaiselle yritykselle löytyy varmasti sopivankokoinen sopimus, jolla saa näkyvyyttä ECG:n toiminnassa ympäri vuoden.

Yhdistysjäsenyydellä pääsee tukemaan ECG:tä kuten henkilökannatusjäsenyydellä. Jäsenyyden hinta on alkaen 100€/vuosi ja sillä saa samat edut kuin henkilökannatusjäsenyydellä