June Robinson pelaa ECG:ssä ensi kaudella!

East City Giants on tehnyt pelaajasopimuksen June Robinsonin kanssa. Robinsonin pelipaikkana on pääasiassa tukimies, mutta hän pystyy pelaamaan myös puolustuksen linjassa.

Robinson on väkivahva pelaaja, joka kykenee jatkuvasti rikkomaan vastustajan hyökkäyksen pelejä. Robinson on pelannut pitkään Euroopassa ja myös Suomessa Vaahteraliigassa Seinäjoki Crocodilesissa sekä Turku Trojansissa.

Viimeisimmän Vaahteraliigakauden päätteeksi June valittiinkin 14. kierroksen parhaaksi puolustajaksi ja hänen peliään kuvattiin seuraavalla tavalla:

“June Robinson ansaitsee viikon arvokkaimman puolustajan palkinnon osaltaan myös tunnustuksena koko kauden jatkuneesta taistelustaan. Pelinrakentaja Brett Arriveyn heittopeli kärsi toistuvasti paineesta, jota Robinson latasi hyökkäyksen linjan läpi. 1,5 säkitystä merkittiin Robinsonin tilastoihin, mutta hänen välilliset tuhonsa olivat vielä suurempia: rikkimenneitä ajoituksia, kiinnipitorangaistuksia ja taklaustilaa muille puolustajille.”

ECG odottaa ja tietää saavansa Robinsonista erittäin kovan pelaajan puolustuksen boxiin, jossa hän on jatkuva uhka ja pelote vastustajan hyökkäyksen linjalle sekä pelinrakentajalle.