World Class Gym Roihupelto

Jenkkifutisopisto II

World Class Gym Timmix
World Class Gym Timmix

Viime viikolla Giants uutisoi jenkkifutiskouluna tunnetun lajin perehdytysjakson alkamisesta tänä syksynä nyt jo kolmatta kertaa. Myös viime vuonna aloitettu, kokeneemmille futaajille suunnattu jenkkifutisopisto saa jatkoa.

Olemme kehittäneet järjestelmää viime vuoden kokemusten ja palautteen perusteella ja uskomme, että pystymme entistäkin paremmin vastaamaan harjoittelijoidemme tarpeisiin”, toteaa päävalmentaja Ari Evwaraye.

Giants pyrkii lunastamaan lupauksiaan maan parhaista off-season -harjoittelumahdollisuuksista ennennäkemättömällä tavalla. Viime vuonna Helsingin Roihupellossa sijaitsevan World Class Gym Timmixin kanssa aloitettu yhteistyö syvenee entisestään ja sen tuloksena avataan lokakuussa East City Training Center.

Tästä olemme todella innoissamme!“, kertoo tyytyväinen Evwaraye.

East City Training Center koostuu tatami-tyyppisestä sisäharjoittelutilasta, jossa voi tehdä lajiharjoittelua tukevaa harjoittelua sekä luokkatilasta, jossa järjestetään esimerkiksi jenkkifutiskoulun teoriaopintoja. Training Center toimii yhteistyökumppani World Class Timmixin kuntosalin kanssa samassa kiinteistössä.

Harjoittelumahdollisuus Timmixin salilla on tietysti keskeinen osa koko Training Centeria“, jatkaa Evwaraye.

 

Opiston tarjonta painottuu lajin vaatimien fyysisten ominaisuuksien (voima, nopeus, liikkuvuus ja kestävyys)  progressiiviseen harjoitteluun. Erillisten voima-, nopeus- ja liikkuvuusharjoituksien sijaan kaikkia näitä ominaisuuksia kehitetään nyt kolme kertaa viikossa järjestettävien lajinomaisten harjoitusten yhteydessä. Lisäksi ohjelmassa on erillinen voimanhankintaosio, josta kukin opiston harjoitteluryhmä vastaa omatoimisesti heille laadittujen ohjelmien mukaisesti. Talven aikana harjoittelijoita testataan näiden ominaisuuksien kehittymisessä.

Jenkkifutiskoulu 2011 - kuva2Jenkkifutiskoulu 2011 - kuva2

Suomalaisen jenkkifutiksen harjoittelumäärät ovat kokonaisuudessaan niin vähäisiä, että ei ole järkevää tehdä jokaisen ominaisuuden kehittämiselle omia ‘erityistreenejä’. Lisäksi jokin tietty aika viikosta voi olla jollekin harjoittelijalle haastava, jolloin hän jäisi säännöllisesti pois nimenomaan jonkin tietyn ominaisuuden kehittämiseen tähtäävästä harjoittelusta.

Jenkkifutisopisto alkaa samanaikaisesti koulun kanssa 17.9. alkavalla viikolla. Lisätiedot ja ilmoittautumiset osoitteesta valmennus@ecg.fi

Vastaa