Jättiläisten vuosi alkanut hyvin

East City Giantsin vuosi 2016 on alkanut pirteästi. Joukkue on harjoitellut tiistaisin ja torstaisin Talin jalkapallohallissa, jossa iso tekonurmikenttä mahdollistaa erinomaiset harjoitusolosuhteet. Tammikuun alusta alkaen joukkue on harjoitellut varusteet päällä. Näiden lajiharjoituksien lisäksi joukkueella on lauantaisin Myllypuron liikuntamyllyssä kehonhallintaharjoitukset, joissa valmentajana toimii entinen ECG:n linjamies, 4 Vaahteramaljaa 90-luvulla voittanut Mika Varis. Tämän lisäksi joukkueella on omatoiminen harjoitusohjelma pelaajille.

Lajiharjoituksissa on käynyt arviolta keskimäärin 20 pelaajaa, mutta viime aikoina luku on ollut nousemaan päin. Tiistaina 2.2. oli yli 30 Jättiläistä harjoituksissa ja tämä mahdollistikin erinomaiset harjoitukset sekä pelipaikkakohtaisesti että 11 vs. 11 peliosiossa.12674742_10153885166423571_1074985152_o

Yhteistyö korkeakoulujoukkue NDU (Maanpuolustuskorkeakoulu) Black Knightsin kanssa on jatkunut hienosti ja käytännössä kaikissa harjoituksissa onkin NDU:n pelaajia. Useilla heistä onkin jo pelaajasopimus ECG:n kanssa.

NDU:n kanssa viime vuosina paikalliskilpailua antanut Aalto Predatorsin joukkueesta löytyy myös useita ECG:n pelureita. Hienoja otteita jo tällä off seasonilla esittänyt tulokaspelaaja safety Tommi Huoponen palauttikin syötönkatkon maaliin Predatorsin ensimmäisessä harjoitusottelussa turkulaista TUAS Tornadoesia vastaan. Huomionarvoisena voi myös pitää että kummankin joukkueen valmennuksesta löytyy myös ECG:n valmentajia puolustuksen koordinaattori Stefan Karkulahden toimiessa NDU:n ja laitahyökkääjien valmentaja Roope Kolehmaisen Predatorsin valmennuksessa.

ECG on jo aiemmin sanonut tavoitteensa olevan Rautamaljan voitto tulevalla kaudella. Tämä vaatii jatkuvaa kovaa työtä ja sitoutumista tavoitteeseen.

ECG vastaanottaa jatkuvasti uusia pelaajia joukkueeseen. Myös lajille entuudestaan tuntemattomat ovat ehdottomasti tervetulleita. Seuraavat lajiharjoitukset siis torstaina 4.2. klo 21.00 Talin jalkapallohallissa!

Lisätietoja voi kysellä osoitteesta info@ecg.fi