Jättiläiset reissussa

ECG:n kauden 2012 ensimmäinen vieraspeli pelataan Kouvolassa, Kuusankosken urheilupuistossa ensi sunnuntaina. Kouvola Indianssien riveistä löytyy tuttuja nimiä. Indiansia edustavat Niclas Carpelan ja Juhani Kähönen ovat viime vuosituhannella niittäneet mainettaan juuri Giatsien riveissä.

Indians koki ensimmäisessä ottelussaan kahden maalin tappion Pori Bearsille, kun taas ECG:llä tappiosarakkeessa on jo kaksi hävittyä ottelua. Bulldogsien kanssa ensimmäisen kierroksen vääntö pysyi vielä kohtuullisissa lukemissa, kun taas sixtareilta tuli kunnon selkäsauna.

Ilman miesmenetyksiä kumpikaan joukkue ei ole alkukierroksilta selvinnyt ja varmasti koulujen päättäjäisviikonloppu vielä osaltaan harventaa molempien rostereita. Indianssilla on tapahtunut ns. “luonnollista poistumaa”, kun päävalmentaja Freddie Weinke sekä Ryan McGuinnes lähtivät takaisin rapakon taakse juuri pelikauden kynnyksellä ja ECG:llä on tullut useampi miesmenetys aikasempien taisteluiden seurauksena.

Sunnuntaile on Kouvolan suunnalle luvattu puolipilvistä ja sateista säätä, joten varmasti urheilupuiston luonnonnurmi aiheuttaa omat haasteensa pelaajille.

Ottelun aloituspotku potkaistaan 17:00

Vastaa