Jätit haamunmetsästäjien tähtäimessä

Sunnuntaina varsin vajaamiehistöinen ECG matkaa Nokialle mittauttamaan paikallisjoukkueen päivän kunnon, kun toista kautta ykkösdivarissa pelaava kotijoukkue Ghosthunters (3-1) ja nousijajoukkue East City Giants (0-4) kolistelevat reilun kaksituntisen rupeaman.

Sairasrosteri ECG:llä on edelleen lähes yhtä pitkä kuin pelaavien vastaava, mutta paikalle kykenevät varmasti antavat kaikkensa, että ottelusta tulisi tuhatpäiselle katsojamerelle hiuksianostattava jännistysnäytelmä.

Fyysisenä ja kovaa iskevänä joukkueena tunettu kotijoukkue ei varmasti anna mitään ilmaiseksi ja ennakoasetelmat tilastojen valossa asettaa kysymyksen siitä, että onko ECG saanut nollan rikki ja onko kotijoukkueella kaksi- vai kolminumeroinen tulos taulussa.

Sunnuntaipäiväksi on luvattu sateista säätä, joten Nokian keskuskentän luonnonnurmi varmasti aiheuttaa oman haasteensa sunnuntain ottelulle, varsinkin heittopelille. Ainoina joukkueina ykkösdivarissa ECG ja GH peluuttavat pelinrakentajan paikalla kotimaisia pelaajia ja Nokia on toistaiseksi käyttänyt kahden amerikkalaisen peluuttamismahdollisuudesta ainoastan yhden, hankkimalla Rhode Islandin yliopistolta monitoimitaiturin Dan O’Connellin.

O’Connell on esittänyt hyviä otteitaan aikaisemmissa otteluissa kummallakin puolella palloa, mutta Nokialaiset esittivät myös että pärjäävät ilman ulkomaanapuja Helsingissä 69ers:ejä vastaan, voittamalla tiukan ottelun jenkin ollessa lievän vamman takia sivurajalla.

Ottelu potkaistaan alkuun nokian Keskuskentällä sunnuntaina 17.6. klo 15:00.

Vastaa