Idän jättiläiset karhun kaatoon

Voittosarakkeen näyttäessä vielä nollaa kolmen pelatun kierroksen jälkeen työrupeama ei ainakaan helpotu tulevana lauantaina, sillä vastaan asettuu porissa sarjajohtaja Bears.

Ensimmäiselä kierroksella Pori kaatoi Nokialla Ghosthunterssit jatkoajan jälkeen ja kotonaan kahtena edeltävänä viikonloppuna Indianssit ja Bulldogsit saivat lähteä tappio niskassaan kotimatkalle.

Bears tunnetaan fyysisestä pelityylistä ja kokemusta ei joukkueesta puutu. Suurilta osin peli tullaan ratkaisemaan linjapelaamisessa ja vaikka ECG lähteekin huomattavasti kokemattomammalla joukkueella otteluun, niin tuumaakan ei tulla antamaan ilman taistelua. ECG:tä vaivanneet loukkaantumiset eivät ota loppuakseen ja Indianssin pelissä saatiin kirjata jälleen sairaslistalle yksi nimi muutenkin kapeasta takakentän miehistöstä.

ECG on valinnut tietoisen linjan ja lähtenyt kauteen ilman ulkomaalaisia apuvoimia, mutta Porikaan ei ainakaan vielä ole täyttänyt kuin yhden amerikkalaisen kiintiöpelaajan paikan, kun QB:n pelipaikalla palloa jakelee Hector Ayala. Lisäksi joukkueessa nähdään jo muutamana aikaisempanakin vuotena pelannut britti, Xavier Andre.

Loppulukemat määräytyvät pitkälle sen perusteella, kuinka hyvin ECG:n puolustus onnistuu pysäyttämän Kiverön ja Sjövalin vahvan juoksupelin sekä Ayla-Sandhu-Holopainen ilmasirkuksen.

Vastaa