HC Evwaraye ennakoi Bouncers ottelua

East City Giantsin päävalmentaja Ari Evwaraye ennakoi tulevaa peliä seuraavasti:

 

ECG kohtaa tulevana viikonloppuna Mikkelin Bouncersin ja panoksena pelissä on III-divisioonan kiistaton ensimmäinen sija runkosarjan ensimmäisen puolikkaan jälkeen. Tällä hetkellä ECG johtaa sarjataulukkoa Mikkeliä vahvemmilla voitoilla vaikka kumpikinHC Evwarayer joukkue on pelannut ilman tappioita. Voitto toisessa lohkossa pelaavasta sarjan yhdestä ennakkosuosikista olisi loppukautta ajatellen erittäin tärkeä.

Tähän asti kausi on edennyt hienosti. Kapeasta pelaajaringistä on saatu kaikki irti ja ensimmäistä kertaa muutamaan vuoteen pääsääntöisesti vain tietyt pelaajat joutuvat ahkeroimaan sekä hyökkäyksessä että puolustuksessa. Heidänkin osaltaan kysymys on enemmän siitä, että he pystyvät molemmille puolille palloa tuoda suorituskykyymme lisää sen sijaan, että pelipaikalle ei olisi muita pelaajia. Pelifilosofia toimii molemmilla puolilla palloa ja tässä vaiheessa juoksukuntomme lienee sarjassamme jo tunnettu ase.

Parantamista vielä on paljon, mutta asiat on yksilöity ja niiden kanssa on Mikkeliäkin vastaan valmistauduttaessa tehty töitä. Valmennuksellisesta näkökulmasta me olemme tällä hetkellä itse pahimpia vastustajiamme – miten hyvin saamme oman pelimme toimimaan ja sopeudumme siihen, mitä vastustaja tekee. Mikkeli tiedetään vahvana juoksujoukkueena ja se tulee varmasti testaamaan Giantsin tähän asti esimerkillisesti pärjännyttä juoksupuolustusta. Oletettavaa on, että tähänastiset suoritukset, joissa puolustus on nollannut vastustajan niin kauan kunnes hyökkäys saa riittävät pisteet tehtyä, eivät tule riittämään Mikkeliä vastaan. Eaglesia vastaan erityisesti viimeistely jäi useasti uupumaan, mutta pienillä muutoksilla ja oman pelin varmuuden lisäämisellä päästään varmasti haluttuun lopputulokseen.

Kausi näyttää Giantsin kannalta tähän asti erittäin hyvältä. Näyttäisi myös siltä, että tuleva viikonloppu voi olla jopa ratkaiseva runkosarjan voiton kannalta. Kutsunkin siis henkilökohtaisesti kaikki Giants-henkiset kannustamaan mustakeltainen voittoon lauantaina Velodromille!

Go Giants!

#RealMenWearBlack

-Ari Evwaraye