Giantsin valmennusryhmä jatkaa kokonaisuudessaan

East City Giantsia kaudella 2014 johtanut 5 miehen valmennusryhmä jatkaa joukkueessa kaudelle 2015.

Päävalmentajana jatkaa Ari Evwaraye. Muut valmentajat hyökkäyksen koordinaattori Samuel Orvomaa, puolustuksen koordinaattori Olli Kujala, hyökkäyksen apuvalmentaja Rikhard Ståhlberg sekä linja- ja voimavalmentaja Mika Varis jatkavat myös omissa rooleissaan.

Ari Evwaraye jatkaa mustakeltaisten peräsimessä.
Ari Evwaraye jatkaa mustakeltaisten peräsimessä.

Joukkueenjohtaja Henri Kurki kommentoi valmennusryhmän tilaa:

“Vaikka kauden 2014 loppuhuipennus jäi saamatta olemme postiivisesti iloisia, että niinkin nuorella ja kokemattomalla rosterilla voitimme 7 peliä putkeen ja Tinamaljan hävisimme niukasti.

Olen erittäin iloinen ja tyytyväinen, että hyvin hitsautunut valmennusryhmä jatkaa samalla rakenteella kuin viimevuonna. Valmennustiimissä on positiivinen henki, vahvaa sitoutuneisuutta ja hyvä meininki päällä. 
Valmennusryhmä on löytänyt yhteisen sävelen ja pääsemme heti off-seasonin alusta asti toteuttamaan pitkäjänteistä valmennustyötä taataksemme menestyksen kaudelle 2015. 
Iso kiitos heille hyvästä työstä.

Vaikka meidät on tunnettu kasvattajaseuran roolista, on tavoitteemme kehittää joukkuetta ja nousta tasaisesti, pitkäjänteisesti ja varmasti kohti ylempiä sarjatasoja.  Kunnioitamme ja arvostamme esimerkiksi Wasa Royalsin hienoa työtä ja päättäväisyyttä. 
Eli emme ole vain kasvattaja-tai kehitysjoukkue vaan meillä on pitkäjänteinen strategia voittojen kautta vahvistua ja nousta ylöspäin.

Lähtökohdat kaudelle 2015 on ECG:n osalta paremmat kuin viimevuonna tai yleensä näiden 4 viimeisen vuoden aikana ovat olleet. 
Tavoitteemme on voittaa mestaruus riippumatta  divisioonan sarjatasosta missä tulemme pelaamaan. “