Giantsin hyvän suosion saaneet talvileirit jatkuvat

 

 

East City Giants jatkaa viime syksynä osana jenkkifutiskoulua aloitettuja tekniikkaleirejä myös kuluvana syksynä. Tarjolla on ennen joulua kaksi leiripäivää, jotka, aiemmasta poiketen, jakautuvat heitto- ja juoksuteemojen mukaisesti. Heittopeliin keskittyvä leiri järjestetään 10.11. ja juoksupelileiri on 15.12. Uudessa rakenteessa leireillä ei valmenneta puolustuksen tai hyökkäyksen linjoja tai erikoispelejä, mutta samalla leirillä on sekä hyökkäyksen että puolustuksen pelipaikat (QB, RB, WR, LB ja DB).

Leireillä tullaan käymään teeman (juoksu- tai heittopeli) mukaisesti eri pelipaikkojen perustekniikoita. Heittopeliin keskittyvällä leirillä varustuksena on sisäliikuntavarustus (alustana tekonurmi) ja kypärä. Joulukuun juoksuleirillä harjoitellaan täysissä varusteissa.

Molemmat leiripäivät järjestetään viime syksynä hyväksi todetussa Orimattilan Petoluolassa (Helsingintie 65, Orimattila). Leirit ovat avoimia kaikille 16 vuotta täyttäneille miehille ja naisille. Aiempi pelikokemus on eduksi, mutta ei ole ehdoton edellytys leirille osallistumiselle.

Ilmoittautumiset leireille jenkkifutiskoulun nimenhuuto-sivuilla (http://jefukoulu2012.nimenhuuto.com). Ilmoittautuvia pyydetään nimensä lisäksi kirjaamaan ilmoittautumisriville pelipaikkansa. Ilmoittautuminen ei edellytä sivustolle kirjautumista. Koska leireillä on samanaikaisesti useita pelipaikkoja, on osallistujamäärä rajallinen. Tämän vuoksi ilmoittautumiset pyydetään pikaisesti. Nimenhuuto-sivulla ilmoitetaan viikkoa ennen leiriä ilmoittautumisjärjestyksessä mukaan valitut harjoittelijat.

Leirimaksu on 15€ jenkkifutiskoulun ja -opiston harjoittelijoille ja 25€ muille (ei sisällä ruokailua). Leirimaksu suoritetaan käteisellä leiripäivän aluksi.

Leiripäivien alustava ohjelma on seuraavanlainen:

09.30- 10.00 Ilmoittautuminen ja leirimaksujen kerääminen

10.00- 12.00 Harjoitus 1

12.30- 13.30 Ruokailu

14.00- 14.30 Luokat hyökkäys/puolustus (valmistellaan tulevaa harjoitusta)

16.00- 17.55 Harjoitus 2

17.55- 18.00 Leirin päätös

Vastaa