Bulldogsin Aaro Koponen (#93) karkasi Giants-puolustukselta

Giants kompastui Bulldogsiin

Molempien joukkueiden hyökkäykset toimivat mukavasti, mutta kriittisillä hetkillä onnitumisia ei Jättiläisille tullut. Lopulta Bulldogsin suuremman kokemuksen tuoma rutiini ratkaisi ottelun. Toistensa lisäksi joukkueet taistelivat aurinkoista ja kuumaa säätä vastaan.

Ottelun alkupuolella Giants jopa hallitsi ottelua, mutta viimeistely ontui. Toisella neljänneksellä Giants-hyökkäykselle sattui varsinainen musta hetki: lukuisten virheiden ja puntti-tilanteessa epäonnistuneen aloitussyötön tuloksena oli lopulta oma maali. Bulldogsin Aaro Koposen onnistuttua viemään pallo maaliin oli tulos puoliajan koittaessa 8-0.

Puoliajan jälkeenkin Giants onnistui liikuttamaan palloa mukavasti, mutta maaliin asti palloa ei koskaan saatu. Komeitten draivien jälkeen viimeistely jäi aina puutteelliseksi. Bulldogsilla homma sen sijaan toimi, ja Sipoolaiset painoivat kokemuksella pallon päätyyn saakka heti kolmannen neljänneksen alussa, kun Koponen viimeisteli päivän toisen TD:nsä. Bulldogs kaunisteli vielä loppunumeroiksi 20-0, kun pelinrakentaja Veikko Lautala vei pallon itse maalialueelle aivan ottelun loppuminuuteilla.

Puolustuksen koordinaattori Ari Ewvarayen kommentti ottelusta: “Lopputuloksesta huolimatta tämä oli meille hyvä ottelu. Otimme isoja askeleita molemmilla puolin palloa ja saavutimme monia tilastollisiakin virstanpylväitä, kuten pitkiä hyökkäyksen driveja ja pallonriistoja puolustuksessa. Tärkeimpänä kehityskohteena nyt on viimeistely, sekä  omien virheiden minimointi sekä hyökäyksessä että puolutuksessa, koska niistä me olemme selkeästi maksaneet hintaa tulostaululla kauden kolmessa ensimmäisessä ottelussa.”

Vastaa