Kokenut Harri "Lässy" Leskinen on näytellyt isoa roolia alkukaudella. Löytyykö lauantaina uusia vastuunkantajia?

Ennakko: ECG – Sun City

Molemmilla joukkueilla alkukausi on mennyt samaa rataa, sillä kummallakin on takana tappiot Bulldogsille ja Wolverines II:lle sekä voitto Tallinna Tormista.

ECG:n tavoin viime syksynä uudelleen käyntiin polkaistu Hanko on parantanut tekemistään ottelu ottelulta, ja edellisessä pelissä Tallinna Tormia vastaan Sun City takoi taululle 31 pistettä. Komea suoritus, vaikka osa potista menikin kapealla rosterilla pelanneiden Tallinnalaisten väsymisen piikkiin toisella puolikkaalla.Tämä oli Sun Cityn kauden ensimmäinen voitto, ja sen tuomaa boostia joukkueelle ei ole syytä aliarvioida.

Giants-hyökkäys on ensimmäisissä otteluissa vielä etsinyt itseään, ja kolmen pelatun ottelun jälkeen tehtyjä pisteitä on kasassa 20. Puolustus on toiminut paremmin, vaikka viimeisessä ottelussa Sipoo onnistuikin viimeistelemään kolme touchdownia.

Potentiaalia parempaan toki on – kuten Bulldogsia vastaan nähtiin – mutta se vaatisi selvää parannusta viimeistelyssä. Myös ECG:n rosterissa oli Bulldogs-ottelussa vajausta, ja valmennuksen toiveissa varmasti on kaikkien pelimiesten saaminen mukaan lauantain koitokseen.

Lohkon kaikki alkukauden ottelut ovat ollleet melkoisen tasaista vääntöä, ja toivottavasti tämä trendi jatkuu myös lauantaina. Odottaa sopii, että kumpikin joukkue esittää kauden parasta peliään – kokemuksen karttuessa otteiden tulisi parantua nopeallakin tahdilla.

Jenkkifudiksen ystäville on lauantaina Velodromilla tarjolla jenkkifudista “koko rahan edestä”. Ennen ECG:n ja Hangon välistä ottelua käydään lohkon toinen kamppailu, Wolverines II – Tallinna Torm, joka alkaa klo 14:00.

Toimituksen vinkit otteluun – seuraa näitä:

  • Valmennustiimit. Kummallakin on melkoisen kokenutta ukkoa sivurajalla. Kumpi puoli saa oman joukkueensa paremmin liekkeihin?
  • Sun Cityn kikkapelit – QB/QB heitto on nähty, löytyykö takataskusta vielä muitakin kierteitä?
  • Konkarit. Molemmilta löytyy muutama, mutta kumman joukkueen kokenut kaarti ottaa suuremman roolin?
  • Virheet. Molemmilla joukkueilla on takana vasta yksi talvi harjoittelua, ja monilla pelaajilla vasta 3 ottelua. Kumpi tekee vähemmän virheitä?

ECG – Sun City lauantaina 18.6. klo 18:00 Velodromilla – Ilmainen sisäänpääsy – Tervetuloa!

Vastaa