Edustusjoukkueen alustava rosteri

 

ECG on julkaissut tulevan kesän edustusjoukkueen alustavan pelaajaluettelon.

Talven treeneissä pelaajia on käynyt yli kolmekymmentä, joista uusia, lajia aikaisemmin harrastamattomia pelaajia, mukana on noin kymmenen. Joukkueesta siirtyi kauden päätteeksi muihin seuroihin tai lopetti kokonaan lajin kahdeksan pelaajaa, mutta tilannetta on saatu paikkaamaan saman verran uusia tulokkaita.

Pelaajien kuormitusta on lisätty tasaisesti talven aikana ja omatoimisen treenin ohella seura tarjoaa 4-6 ohjattua harjoitusta viikossa kymmenen eri valmentajan voimin. Ennen vuoden vaihdetta julkaistu farmisopimus kuusinkertaisen suomenmestarijoukkueen, Porvoo Butchersin kanssa, tuo lisäksi joka kuukausi 1-2 leiripäivää ja lisäksi farmisopimus antaa ECG:n pelaajille mahdollisuuden siirtyä kokeilemaan vaahteraliigavauhtia, jos sellaiseen edellytykset ovat olemassa.

Jos olet yli 15-vuotias ja tunnet että sinulla on jotain annettavaa tai saatavaa amerikkalaisesta jalkapallosta, yhteyttä voi ottaa sähköpostitse osoitteeseen valmennus(at)ecg.fi. Harrastajan fyysisellä koolla tai pohjakunnolla ei ole merkitystä, jokaiselle löytyy kyllä pelipaikka ja ahkeralla treenaamisella fysiikka saadaan nopeasti myös Giants -standardeihin.

Vastaa