ECG:tä palkittiin junioritoiminnasta

Henri Kurki palkittiin SAJL:n Vuoden junioritoimijana

East City Giantsin junioritoiminta on menestynyt erinomaisesti viime aikoina ja tästä viimeisimpänä merkkinä junioritoiminnan vastaavan Henri Kurjen palkitseminen Suomen amerikkalaisen jalkapallon liiton Vuoden Junioritoimijana. Henri Kurki kehittää ja vie eteenpäin ECG:n junioritoimintaa, jota löytyy tulevallakin kaudella kattavasti seuraavista ikäluokista: U9/U11, U13, U15 ja U17 ikäisistä.

ECG palkittiin myös vuoden suurimmalla kasvulla junioreiden lisenssimäärissä. ECG: kasvatti junioripelaajiensa lisenssimäärää 17:llä pelaajalla. Myös Hämeenlinna Huskies kasvatti yhtä monella määrällä pelaajia, joten Hämeenlinnassakin on tehty hienoa työtä junioritoiminnan kasvun kehittämiseksi.

East City Giants pitää junioritoimintaa erittäin tärkeänä niin nuorten liikunnallisuuden kehittämisen ja ryhmässä toimimisen kannalta, kuin myös oman kilpaurheilun jatkuvuuden kannalta.  U13 ikäluokassa ECG voitti Suomen mestaruuden tänä vuonna ja oli myös U15 ikäisissä finaalissa, joten toiminta on laadukasta ja valmennus hyvällä tasolla.

Jos haluaisit liittyä mukaan junioreihin pelaajana tai muuten toimijana (valmennus, huolto, joukkueenjohto ym.) niin voit olla yhteydessä Henri Kurkeen, henri.kurki@ecg.fi.

U-15 joukkue sijoittui hopealle sarjassaan.