ECG:n vieraaksi Kotka Eagles lauantaina klo. 17.00

East City Giantsin kauden viimeinen runkosarjan ottelu pelataan tulevana lauantaina Brahen kentällä Kotka Eaglesia vastaan. Ottelu alkaa klo. 17:00.

Kotka Eagles voi saapua ECG:n kotiotteluun melko kevein mielin, sillä heillä ei ottelussa ole tuloksellista panosta. Eagles on varmistanut 2. sijan runkosarjassa. ECG:llä on voittamalla ottelu mahdollisuus varmistaa 3. sija runkosarjassa, jos UNC häviää oman ottelunsa runkosarjan voittavalle Helsinki Wolverinesille. Skenaarioita on kuitenkin useampia, eikä kaikki ole enää Jättiläisten käsisssä. Joka tapauksessa on varmaa, että ECG pelaa välierässä viikko tämän ottelun jälkeen ja se tulee olemaan vierasottelu joko Kotkassa Eaglesia vastaan tai Helsingissä Wolverinesia vastaan.

ECG:llä on kokoonpanosta pois muutamia avainpelaajia, kun hyökkäyksen linjasta puuttuvat Mikko Paju, Noah Nettey sekä Mikko Rajala. Joonas Mattila on loppukauden sivussa palattuaan opintojensa pariin lajin emämaahan ja Camille Gruel parantelee edelleen jalkavammaansa.

Joka tapauksessa joukkue saa kasaan iskukykyisen miehistön ja lähtee haastamaan Eagles ryhmää täydellä voimalla.

KIINNITÄ HUOMIOTA:

Edellisessä ottelussa UNC:tä vastaan ECG:n puolustuksen linja kykeni painostamaan keskushyökkääjä Ryan Tuiasoan ahtaalle ja kiirehtimään pelinrakentaja Sebastian Berndtssonia. Jatkaako ECG:n puolustuksen frontti samalla tahdilla? Sitä varmasti tarvitaan, kun vastassa on Niclas Carpelanin johtama hyökkäys!

East City Giants kauden viimeinen kotiottelu siis kyseessä, joten nyt on aika saapua katsomoihin runsain mitoin! Joukkue pelasi kauden ensimmäisen kotiottelunsa kotipaikassaan, Myllypuron urheilupuistossa ja tuolloin paikalle saapui reilut 200 katsojaa. Saadanko tämä rikki huomenna runkosarjan päättävässä ottelussa?!

 

#GOGIANTS #REALMENWEARBLACK #EASTMODE-BEASTMODE