ECG:n vieraaksi Crusader Länsi-Uudeltamaalta

East City Giantsin kauden toinen kotiottelu on edessä, kun United Newland Crusaders saapuu Helsinkiin lauantaina. Ottelu ECG:n ja UNC:n välillä pelataan Brahen kentällä klo. 18:30 alkaen.

UNC on täksi kaudeksi perustettu joukkue, joka syntyi kun Hanko Sun City ja Lohja Lions yhdistivät voimansa ja päättivät pyrkiä tällä joukkueella 1. divisioonaan. UNC:tä vastaan ECG ei siis ole ikinä aiemmin pelannut, mutta sekä Hanko että Lohja ovat vastustajia olleet viime vuosien aikana, joten jonkun verran tuttuja vastustajia varmasti on myös ECG:n pelaajille kentällä. UNC on kuitenkin uudistunut näistä joukkueista ja vahvistuksia on tullut niin muista joukkueista, kuin myös ulkomailta. Joukkueen kirkkaimpana tähtenä voidaan ehkä pitää amerikkalaista keskushyökkääjä Ryan Tuiasoaa. UNC:n pelinrakentaja Sebastian Berndtsson on laadukas suomalainen pelinrakentaja, joka kykenee varmasti myös heittopelillä rokottamaan Jättiläisiä, jos hän siihen mahdollisuuden saa. Mielenkiintoista on myös kuinka UNC:n puolustuksen linjan vahva keskusta (Helenius, Jäntti) saa painetta ECG:n pelinrakentaja Jabari Harrisille.

ECG on pelannut nyt kaksi ottelua, joista saldona yksi kotivoitto Myllypuron Urheilupuistosta. Indiansia vastaan joukkueen heittopeli rullasi jo loistavasti, siitä merkkinä 5 heitettyä maalia ja 395 jaardia. Jabari Harrisin luoma kaksoisuhka hänen omilla juoksuillaan on kaikille vastustajille haastava ja tämän lisäksi ECG:n keskushyökkääjätkin ovat juosseet mallikkaasti. Päävastuun tähän asti kantaneen Santeri Lehtolan juoksujen keskiarvo on n. 6 jaardia.

Puolustuksen puolella ECG:n boksi on osoittautunut jo vahvaksi ja on myös näyttänyt kehittymisen merkkejä jo heti alkukaudesta. Iso rooli tulee olemaan tukimiehillä, (June Robinson, Petteri Blomqvist, Xavier André ja Joni Aurala) joiden tehtävänä on pysäyttää Ryan Tuiasoan juoksupeli linjan takaa.

KIINNITÄ HUOMIOTA:

Kuinka ECG:n heittopuolustus toimii? Sekä Wolverines että Indians ovat alkukaudesta päässeet etenemään ECG:tä vastaan heittäen, kuinka ECG:n heittopuolustus on petrannut ja kykeneekö itä-Helsingin Jättiläiset pysäyttämään Berndtssonin heittopelin!

Ottelussa on tarjolla ECG:n kioskin tarjoamia antimia sekä grilli on tuttuun tapaan kuumana koko ottelun! Tule nauttimaan lauantai illan tunnelmasta Brahen kentälle kovatasoisen jenkkifutiksen parissa!

Liput: 10€ aikuiset, 5€ opiskelijat, varusmiehet ja alle 15 vuotiaat. Alle 7 vuotiaat ilmaiseksi.

TULE KANNUSTAMAAN ECG VOITTOON BRAKUN LAUANTAI ILLASSA !!

#EASTMODE – BEASTMODE       #REALMENWEARBLACK