ECG:n valmennustiimi jo laaja ensi kautta varten

Samuel Orvomaa jatkaa ECG:n hyökkäyksen valmentajana. OrvomaaSamuel Orvomaa on johtanut ECG:n hyökkäystä useamman kauden ajan ja  jatkuvasti kehittänyt ECG:n hyökkäyksen toimintaa. Orvomaan omin pelialue on hyökkäyksen linja, jossa hän menestyksekkäästi omalla pelaajaurallaankin pelasi. Orvomaa aloitti peliuransa juniorina ECG:n väreissä, palasi 2012 pelaamaan vielä viimeisimmän kautensa ECG:n väreissä ja on viimeiset vuodet valmentanut ECG:tä.

Roope Kolehmainen myöskin jatkaa ECG:n hyökkäyksen valmennuksessa. Kolehmainen jatkaa joukkueen laitahyökkääjien valmentajana. Kolehmainen on tehnyt kovaa työtä mustakeltaisten laitahyökkääjien kanssa viime kausina sekä off-seasonilla että pelikauden aikana. Omalla pelaajaurallaan Kolehmainen pelasi mm. Amsterdam Crusadersissa EFAF Cupia ja pelaajauransa jälkeen Kolehmainen on valmentanut hyökkäyksen koordinaattorina Aalto Predatorsin yliopistojoukkueen Suomen mestaruuteen vuonna 2016.

Puolustuksen puolella Ari Evwaraye jatkaa ECG:n puolustuksen linjan valmentajana. Evwarayen kädenjälki näkyi viime kaudella HC Evwarayelinjan tekemisessä, kun ECG:n puolustuksen linjan pelaaminen oli läpi kauden erinomaisella tasolla. Evwaraye voitti omalla pelaajaurallaan 4 Vaahteramaljaa puolustuksen linjan pelaajana.

Jari Mellin jatkaa ECG:n puolustuksen tukimiesten valmentajana. Mellinillä on pitkä kokemus lajista ja tukimiehen pelipaikasta. Mellin voitti tukimiehenä Spagettimaljan 2012.

ECG:llä on myös pari tuttua ja nimekästä valmentajaa vain varmistusta vaille ensi kauden valmennustiimiin. Muun muassaIMGP7016 kokenut amerikkalainen Sam Ryan tulee mahdollisesti johtamaan joukkueen keskushyökkääjien yksikköä. Tullessaan Ryan pelaa myös itse keskushyökkääjänä tulevalla kaudella.