ECG:n valmennusryhmä kasvanut

East City Giantsin valmennus on kehittynyt lähdettäessä tulevaan kauteen. Päävalmentajaksi edellisen kauden lopussa nimetty Lasse Voipio saa rinnalleen kokeneita valmentajia, joiden kesken yhteistyö toimii erinomaisesti.

Aleksi RAPP
Aleksi Rapp omaa vahvan kokemuksen amerikkalaisen jalkapallon pelaamisesta, sekä valmentamisesta. Rapp on alunperin Roostersin kasvatti, on edustanut pelaajana junioreiden maajoukkueessa, sekä Roostersin liigajoukkueessa, valmentanut 69ersissa U17 ja U19 junioreita, toiminut vuosia U17 maajoukkueen RB valmentajana ja ollut ECG:n RB valmentajana kaudella 2018. Aleksi vastaa hyökkäyksen koordinoinnista, sekä RB valmennuksesta kaudella 2020. 
Xavier ANDRÉ
Xavier André aloitti amerikkalaisen jalkapallon vuonna 1999 Lontoossa. Sen jälkeen herra on pelannut USA:ssa, Espanjassa, Saksassa, Itävallassa, Italiassa, Tanskassa ja Suomessa. Suomessa hän on edustanut Pori Bearsia, Vantaan Taftia, Turku Trojansia, sekä ECG:tä. André on vastuussa linebackien valmentamisesta, sekä erikoisjoukkueiden koordinoinnista kaudella 2020. Valmentamisen lisäksi André myös pelaa joukkueessa.

X, what do you bring to the team this year?
Experience and knowledge of the game I am a student of the game first, paying attention to the details and mechanics of why we do something and breaking down for the players to help improve them at the fundamental level. I am quite well trained in sports kinesiology, science of movement. Biggest thing is work ethic. 

What are your expectations for season 2020?
I have served as player or coach here for 4 years I feel finally we are learning to stand on our feet and I expect this year players and team will finally click for a winning season.

Is there anything you want to say to the team?
Let’s work hard and let our diligence show as results on the field. If any player has a question or a request, I want them to feel they can approach and ask anything.
Jukka FINNI
Jukka Finni aloitti amerikkalaisen jalkapallon vuonna 2000 Helsinki 69ersissa. Finni on pelaajauransa aikana pelannut puolustuksen ja hyökkäyksen linjassa, linebackina ja tight endinä. Hän oli voittamassa Spagetti maljan vuonna 2012 Helsinki 69ersin riveissä. Finni valmensi ECG:n hyökkäyksen linjaa kaudella 2018 ja palasi joukkueen valmentajaksi kauden 2019 päätteeksi. 

Jukka, mitä tuot ECG:n tekemiseen?
Oman sitoutumiseni sekä kokemukseni lajista. Tulen pitämään huolen, että toiminta on järjestelmällistä, sekä sovituista asioista ja aikatauluista pidetään kiinni. Ja ennen kaikkea positiivisen ja kannustavan asenteen.

Mitkä ovat odotukset kaudelle 2020?
Voittava kausi pelillisesti. Tuoda ECG:n uutta kulttuuria sitoutumisen, yhdessä tekemisen joukkuehengen muodossa hauskuutta unohtamatta.

Mitä muita terveisiä haluaisit lähettää joukkueelle?
Tehdään täysiä, eikä pelätä virheitä!
Mika VUORENSOLA

Mika Vuorensola aloitti lajin vuonna 2001 Porvoon Butchersissa. Mika on edustanut pelaajana Porvoon lisäksi Helsinki 69ersia, Vantaan Taftia sekä Turku Trojansia. Mika on pelannut sekä hyökkäyksen että puolustuksen linjassa usealla sarjatasolla. Mikalla on valmennuskokemusta niin junioritoiminnasta kuin aikuisistakin. Mika tulee vastaamaan ECG:n puolustuksen linjasta kaudella 2020.

Mika, mitä tuot ECG:n tekemiseen?
Pelihuumoria, omia pelinäkemyksiä, sekä hyvää tekemistä.

Mitkä ovat odotukset kaudelle 2020?
Finaalipaikka

Mitä muita terveisiä haluaisit lähettää joukkueelle?
Hymyssäsuin täysillä mennään!!
Teemu MAJANDER

Teemu Majander on porilaislähtöinen pitkän valmennuskokemuksen omaava valmentaja, jota kuvaa parhaiten lause “liian pieni poliisiksi, liian hullu muukalaislegioonaan”. Majander on pelaajaurallaan edustanut Pori Bearsia sekä Tampere Saintsia. Hän toimi Tampere Saintsin päävalmentajana 2012 – 2018. Tämän lisäksi Majanderilla on pitkä kokemus U17 maajoukkueen valmennuksesta. Majander vastaa ECG:n edustusjoukkueen DB valmennuksesta kaudella 2020. 
Hannu HYTÖNEN

Roostersilla oli Olli Jussila, ECG:llä on Hannu Hytönen. Hytösellä on pitkä historia eri urheilulajien fysiikkavalmennuksesta. Hän on toiminut pitkään mm. yleisurheilun, koripallon, pesäpallon, sekä maahockeyn parissa. ECG on Hytöselle ensimmäinen amerikkalaisen jalkapallon seura ja samalla ensikosketus lajiin. Hytösen rooli ECG:ssä on kaksiosainen. Hän valmentaa sekä pelaajia, että valmentajia. Tavoitteena on saada oikeanlainen liikkuvuus myös pelipaikkakohtaisiin harjoitteisiin, sekä yleiseen liikkuvuus ja tekniikkaharjoitteluun. 
J-P SCHRODERUS

J-P on pitkän linjan suomalainen jenkkifudisvaikuttaja. Oman pelaajauransa hän aloitti juuri ECG:ssä vuonna 1982. Lisäksi hän on jenkkifudistuomari ja osa saattaa muistaa hänet myös legendaarisen 90-luvun Gladiaattoreiden tuomarina. ECG:n joukkueenjohtajana hänen tehtävä on yhdessä hallituksen sekä yhteistoimintakumppaneiden kanssa vahvistaa seuran sekä edustusjoukkueen hallinto liigakuntoon.