ECG:n U15 joukkue valmistautuu kauteen

ECG:n U15 juniorijoukkue tulee pelaamaan kesällä 7 vs 7 sarjassa. Tämä joukkue on vasta hiljattain aloittanut varsinaisen toimintansa tulevaa kautta varten, joten mukaan joukkoon pääsee uudetkin nopeasti ja helposti. Toki pidempääkin pelanneita jo löytyy, joten täysin kokematon joukkue ei siis lainkaan ole.

Joukkue harjoittelee tällä hetkellä 3 kertaa viikossa. Tärkein näistä harjoituksista on tällä hetkellä sunnuntaisin Talin jalkapallohallissa 14:30-16:00. Jalkapallohallin tila ja kumirouhetekonurmikenttä mahdollistavat hyvät ja monipuoliset harjoitukset. Joukkueella on myös torstaisin Naulakallion koululla ja lauantaisin Myllypuron Liikuntamyllyssä harjoitukset.

Joukkueen kausi alkaa toukokuussa. Tällä hetkellä joukkue on harjoitellut lähinnä lajin perusteita alkeista lähtien. Harjoitukset sisältävät taklaamista, blokkaamista ja pallon kantoa sekä kiinniottoa. Vaiheittain joukkue tulee etenemään kohti kautta vieden harjoitusohjelmaa eteenpäin, jotta pelikirjakin avautuu hyvissä ajoin ennen kauden alkua pelaajille.

Joukkueen päävalmentajana toimii ECG:n puheenjohtaja Tero Blomster ja joukkueenjohtajana Mikko Jalkanen. Apuvalmentajina toimivat Tapio Nurminen sekä mahdollisesti muut seuran juniorivalmentajat.

Kaikki itä-Helsingin Jättiläisissä jenkkifutiksen pelaamisesta kiinnostuneet, tervetuloa paikalle!!

Lisätietoja voi kysyä sähköpostilla: info@ecg.fi

REAL MEN WEAR BLACK
12346657_10153542466542935_375746197_n (1)