ECG:n try-out II Talin jalkapallohallissa 9.12 !

East City Giants järjestää uuden try-out päivän joulukuun yhdeksäntenä päivänä. Tilaisuus järjestetään Talin jalkapallohallissa klo. 20.45-22.30 ja paikalle ovat tervetulleita kaikki 16-vuotta täyttäneet ECG:n harjoituksista kiinnostuneet henkilöt.

East City Giants sijoittui edellisellä kaudella toiseksi III-divisioonassa. 7 ottelun voittoputki kauden aikana ja muutenkin erinomaiset otteet joukkueelta ovat siivittäneet joukkuetta alkaneella off-seasonilla hyvin vauhtiin. Tavoitteet Giantsissa ovat kovat; voittaa mestaruus riippumatta sarjasta missä joukkue tulee pelaamaan. Try-out päivällä joukkue pyrkii rekrytoimaan lisää motivoituneita pelaajia joukkueen runkoon, jotta tulevasta kaudesta tulee Giantsille odotuksien mukainen.

Talin jalkapallohalli on erinomainen harjoittelupaikka Jättiläisille ja mahdollistaa täten myös onnistuneen try-out tilaisuuden. Halli on lämmin ja alustana on tekonurmi kumirouheella, joten sisäliikuntavarusteet, alustalle soveltuvat kengät sekä juomapullo riittävät tapahtumaan osallistumiseen.

Hallin osoite on Purotie 8. Paikalle pääsee kätevästi julkisilla yhteyksillä bussilla sekä junallakin pienen kävelyn jälkeen. Hallin edestä löytyy runsaasti ilmaisia parkkipaikkoja tullessasi autolla.

Onko Sinusta Jättiläiseksi??

Tapahtuma facebookissa.

 

Ohto Nygren löysin blokkaajien avulla tiensä useasti maalialueelle kaudella 2014. Löydätkö SINÄ kaudella 2015?!
Ohto Nygren löysi blokkaajien avulla tiensä useasti maalialueelle kaudella 2014. Löydätkö SINÄ kaudella 2015?!

 

East City Giantsin kokeilupäivä 9.12.2014 alkaen klo. 20.45 Talin jalkapallohallissa,

TULE PAIKALLE !