ECG:n pikkujättiläiset palaavat joulutauolta

 

Kaikissa treenaajissa näkyi selvää kehittymistä ja perusliikunnan, koordinaatioharjoitteiden sekä erilaisten kuntosuoritteiden kautta moni juniori löysi itselleen uuden hauskan harrastuksen. Syyskaudella harjoituksiin osallistui noin parikymmentä poikaa ja tyttöä.

ECG:n 7-11 -vuotiaiden pikkujättiläisten joulutaukoa on jäljellä vielä reilu viikko ja vyötärönkorkuiset jenkkifutaaja-alut palaavat tositoimiin maanantaina 7.1. Pikkujättiläisillä alkaa tammikuussa perustreenaamisen lisäksi opiskelu lajin saloihin ja harjoituksissa aletaan käymään läpi jenkkifutiksen ja lippupallon tekniikkaa sekä sääntöjä.

Harjoitukset jatkuvat vuodenvaihteen jälkeen vielä maanantaina 7. ja 14.1. Roihupellossa, jonka jälkeen maantain vuorot siirtyvät tiistaille ja aloitusaika puolituntia aikaisemmaksi. Ensimmäiset tiistain treenit pidetään 22.1. klo 18:00-19:00. Perjantain treenit siirtyvät Roihupellosta Myllypuron koululle, jossa ensimmäiset harjoitukset on perjantaina 11.1. klo 18:00-19:00.

Vielä ei ole liian myöhäistä aloittaa uutta harrastusta ja Pikkujättiläisiin mahtuu vielä uusia tyttöjä sekä poikia mukaan. Kiinnostuneita pyydetään olemaan yhteydessä sähköpostitse suoraan vastuuvalmentajaan, Henri Kurkeen, henri.kurki(at)ecg.fi

 

Vastaa