ECG:n linjoihin Vaahteraliigakokemusta

East City Giantsin linjat ovat muuttuneet merkittävästi viime kaudesta. ECG:n puolustuksen linjan valmentajalla, 4 Suomen mestaruutta puolustuksen linjassa pelaajaurallaan voittaneella, Ari Evwarayella on todella mielenkiintoinen miehistö käytettävissään. Viimeisin lisäys ECG:n puolustuksen linjaan on Roni Paananen. Paananen tulee Jättiläisiin Porvoon Butchersista, jossa hän pelasi viimeiset 5 vuotta Vaahteraliigassa.

Paanasen lisäksi ECG:hen on jo aiemmin tehnyt sopimuksen DL Tapio Weckström, jolta löytyy Vaahteraliiga kokemusta edesmenneestä Helsinki 69ersista.
Näiden lisäksi ECG:n puolustuksesta löytyy muun muassa Eeli Kaasinen, Niko Reinikainen, Marco Tiilikainen ja Nikolas Jussila. Kaikkien heidän ja muun ECG:n puolustuksen linjan otteita kannattaa olla ehdottomasti paikalla näkemässä, kun Jättiläisten kausi kuukauden päästä alkaa.

Hyökkäyksen linja on myös kokenut muutosta. Viime vuonna ECG:n parhaaksi linjamieheksi valitun sentteri Henri Hännikäisen saappaat on täyttänyt jo vuosia ECG:ssä pelannut joukkueen nykyinen kapteeni Toni Varis. Tämän lisäksi joukkue on saanut paluumuuttajat Joni Michelssonin ja Mikko Pajun, jotka palaavat ECG:hen muutaman vuoden Vaahteraliigassa pelatun kauden jälkeen Vantaan TAFTista.
Tämän lisäksi viime vuonna tight endinä pelannut, mutta tulevalla kaudella hyökkäyksen linjassa pelaava Frank Hagelberg on ottanut paikkansa linjassa todella hyvin off-seasonin aikana. Linjasta löytyy myös monia muita pelimiehiä, jotka varmasti janoavat ensi kesän pelejä ja ovat valmiita raivaamaan tietä pallonkantajille ja antamaan aikaa pelinrakentaja Niko Bredbackalle!

ECG:n kausi alkaa Pori Bearsia vastaan 21.5. Helsingin Velodromilla. Tule silloin paikalle kannustamaan Jättiläiset voittoon!!