ECG:n kehitys tuonut mukanaan mm. uusia logoja joukkueelle – myös pelaajahaku käynnissä eri ikäluokissa

ECG on lähtenyt vauhdilla kehittymään edellisen kauden jälkeen. Joukkueen selkeä pelillinen tavoite on Rautamalja kaudella 2016. Tämä onkin tuonut joukkueen harjoitustoimintaan kehitystä, mutta seura on kehittynyt myös laajasti taustalla.

Yhtenä uutena asiana tulee joukkueelle pari kappaletta uusia logoja…

Skandinaavisiin myytteihin lukeutuva Idän maan Jättiläinen:

 

jätti oikeanyt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ECG tulee myös uudella kypärätarralla uuteen kauteen!

ECG kypärälogo

 

 

 

 

 

 

 

ECG uudistuu ja kehittyy, mutta perinteitä ja historiaa pidetään suuressa arvossa seurassa. East City Giants r.y. on perustettu 8.10.1979. Tuona vuonna ECG voitti Syys-cupin, jolloin finaalissa kaatui jo edesmennyt seura Munkka luvuin 6-0. ECG voitti ensimmäisen Vaahteramaljansa 1984. Tuon jälkeen mestaruuksia tuli lisää kun Jättiläiset voittivat 4 mestaruutta putkeen 1991-94.
ECG oli kehittämässä lajia Suomessa alkuvuosina ja osallistui aktiivisesti tuomari sekä liiton toimintaan. ECG:n pelaajia on valittu myös suuri määrä SAJL:n julkaisemaan Hall of Fame jäsenistöön.

Giantsin joukkueenjohtaja Henri Kurki käykin läpi joukkueen tilannetta lyhyesti:

“Ajattelen, että olemme seurana tietynlaisen murroksen edessä.

Seuran ja joukkueiden kunnianhimot ovat korkealla ja usko tulevaan on kova.

 2010 vuoden uudelleen organisoitumisen jälkeen meillä on ollut ylämäkiä ja alamäkiä. Nyt on keskittyminen ollut vahvan perustan rakenteiseen ja tähän tarvitaan uusia jäseniä ja uutta itä-Helsinkiläistä periksiantamattomuutta.”

Tänä päivänä ECG:ltä löytyy toimintaa amerikkalaisessa jalkapallossa miesten tasolla II-divisioonasta ja junioreissa U15, U13, U11 ja U9 ikäluokista. Toimintaa on myös salibandyssä useammalla sarjatasolla! Myös vasta viime kuukausina käyntiin lähtenyt cheerleading toiminta on lähtenyt erinomaisesti alkuun ja aktiivisia tyttöjä on jo parikymmentä!

ECG:n juniorijoukkueet hakevatkin tällä hetkellä aktiivisesti pelaajia! Jos sinulta löytyy mielenkiintoa, tai tiedät jonkun jota tämä  monipuolinen ja haastava laji voisi kiinnostaa, ole yhteydessä! ECG:ssä junioritoiminta on jo aktiivista, porukkaan on helppo päästä mukaan ja valmennus on myös laadukasta ja kokenutta.

ECG:n junioreiden kuukausimaksu on edullinen 30€/kk. Ensimmäinen kokeilukuukausi on ilmainen.

Myös edustusjoukkue hakee kehittyäkseen uusia pelaajia. Joukkueen pitkän tähtäimen tavoitteena on nousta ylöspäin II-divisoonasta ja tämä vaatii laajaa sekä motivoitunutta pelaajarinkiä. Aiempaa kokemusta lajista ei välttämättä tarvita, mutta kovaa asennetta ja halua tehdä töitä tämän Mustakeltaisen seuran eteen vaaditaan.

 

REAL MEN WEAR BLACK