ECG:n kapteenit kaudelle 2017 valittu

East City Giants on nimennyt kapteenit tulevalle kaudelle. Joukkueen kapteeneina toimivat QB Jabari Harris, DB Xavier Andre, OL Toni Varis, DL Lauri Aho, LB Joonas Luokkakallio ja DB Patrick Story.

Jabari Harris on ensimmäisen vuoden Jättiläinen. Harris toimii joukkueen ensisijaisena pelinrakentajana. Viime vuonna Harris pelasi Puolan liigassa Bialystok Lowlandersissa sekä Suomessa Vaahteramaljan voittaneessa Helsinki Roostersissa. Harris valittiin koko Puolan liigan arvokkaimmaksi pelaajaksi viime vuonna.

Xavier “X” Andre on kokenut britannialainen pelaaja. Andre on pelannut jo pitkään Suomessa. Viime vuonna hän edusti Vaahteraliigassa pelannutta Vantaan TAFTia, jossa hän toimi myös puolustuksen valmentajana. Samassa roolissa hän toimii tulevalla kaudella ECG:ssä. Ennen TAFTia Andre edusti pitkään Pori Bearsia.

Toni

Kapteeni Toni Varis, OL

Varikselle tuleva kausi on ECG:ssä 6. kausi. Varis on myös kapteenistosta ainoa,

joka on aiemminkin toiminut Jättiläisten kapteenina. Varis oli myös viime vuonna osa joukkueen kapteenistoa. Varis pelaa aina isolla ECG sydämellä tilanteet loppuun asti. Tonin isä Mikä Varis edusti ECG:tä 90-luvulla ja oli voittamassa tuolloin neljää Vaahteramaljaa joukkueelle.

Lauri Aholle viime kausi oli tulokaskausi amerikkalaisen jalkapallon parissa ja Aho tulikin ryminällä mukaan ECG:hen. Kookas ja vahva puolustuksen linjamies oli alusta asti pelintekijä ja hän on talvikauden aikana osoittanut paikkansa joukkueessa.

Joonas Luokkakallio liittyi täksi kaudeksi Jättiläisiin TAFTista. Luokkakallio ja ECG ovat kuitenkin toisilleen melko tuttuja, Luokkakallion pelatessa aiemmin ECG:n yhteistyöseura Helsinki 69ersissa. Luokkakallio on atleettinen pelaaja, joka pystyy pelaamaan monipuolisesti. Hänen onkin vihjattu pelaavan myös ajoittain mahdollisesti hyökkäyksen puolella.

Patrick Story on kovaa harjoitteleva, lahjakas ja nuori puolustaja. Story aloitti peliuransa Helsinki 69ersin junioreissa, josta siirtyi Roostersin. Roostersin juniori ikäluokkien lisäksi hän pelasi myös ajoittain edustusjoukkueen mukana. Story on maininnut yhdeksi syyksi ECG:hen liittymiseen Edi Takolanderin suositukset joukkueesta. Takolander valittiin ECG:n vuoden 2015 hyökkäyksen arvokkaimmaksi pelaajaksi.