ECG:n joukkueenjohdossa muutoksia

East City Giantsin toiminnan kasvaessa ja laajentuessa tarvitsee myös joukkueen ja seuran organisointi muutoksia aika ajoin. ECG:n hallituksessa on tehty muutoksia, jotta seuran toiminta pystyy yhä kehittymään ja jatkumaan terveellä ja laajalla pohjalla.

Edustusjoukkueen joukkueenjohtajana toiminut Henri Kurki aloittaa seuran juniorijoukkueiden vastuuhenkilönä ja lähtee viemään entistä enemmän junioritoiminnan kehittämistä ja laajentamista eteenpäin. Merkkinä ECG:n junioreiden laadusta kertoo Snow Bowlissa voitetut kaksi mestaruutta kolmesta ikäluokasta.

Kurjen jättäessä edustusjoukkueen joukkueenjohtajan tehtävät, siirtyvät nämä pääasiassa Tapio Nurmiselle sekä Niklas Gabrielssonille. Nurminen ja Gabrielsson yhdessä seuran puheenjohtajan Tero Blomsterin kanssa jatkavat Kurjen tekemää työtä, luonnollisesti Kurjen avustamana alkuun, jotta siirtyminen tapahtuu sujuvasti.

ECG:n toiminta kasvaa ja tulevalla kaudella edustusjoukkue pelaa 1. divisioonassa. Tämä vaatii seuralta lisää resursseja, jotta seura kykenee myös tarjoamaan yleisölle ja joukkueille mahdollisimman laadukasta kilpaurheilutoimintaa. Jos sinulla on halua tulla mukaan hyvään porukkaan jenkkifutiksen parissa, niin lähetä viestiä sähköpostilla info@ecg.fi osoitteeseen.