ECG:n joukkeen kasaaminen on hyvässä vauhdissa

East City Giants on saanut hyvään vauhtiin seuraavan kauden joukkueen rakentamisen. Tällä hetkellä joukkueella on 26 pelaajaa allekirjoittanut sopimuksen kaudesta 2017. Joukkueeseen jää iso määrä viime kauden pelaajia, mutta uusiakin on jo tullut mukaan.

Muun muassa hyökkäyksen linjasta löytyy jo 6 pelaajaa ja puolustuksen linjassakin on jo 5 nimeä. Joukkueen viime kauden kapteenistosta on myös kaikki pelaajat jatkamassa. Niko Bredbacka, Toni Varis (vuoden linjamies 2016), Jani Lindholm (MVP & Vuoden Jättiläinen 2016), Timi Suovuo (Vuoden harjoittelija 2016) ja Tapio Nurminen ovat kaikki jatkamassa joukkueessa.

Pelaajalistasta näkee jälleen että joukkueessa on nuoria ja urheilullisia pelaajia, joilla on kyky nousta vahvistuneen valmennusryhmän kanssa korkeammalle tasolle. Tasokkaita pelimiehiä listassa on monia, mutta muutamat heistä voisi nostaa erityisesti esille.
DT Lauri Aho
OL Noah Nettey
LB Antti Lahtinen
WR Aleksi Hakonen
Kaikki nämä 4 pelasivat tulokaskautensa viime kaudella ja näyttivät heti kykynsä tehdä pelejä. Monien muiden lisäksi näillä neljällä on kaikki edellytykset olla todellisia isojen pelien tekijöitä ja ratkaisijoita jos ja kun heidän harjoittelunsa jatkuu samanlaisena kuin tähänkin mennessä.

ECG tulee päivittämään pelaajaluetteloaan säännöllisesti harjoituskauden edetessä.