ECG:n hyökkäyksen valmennusuutisia

East City Giantsin valmennusryhmä on laajentunut erinomaisesti edellisen kauden jälkeen. Joukkueen rakentaminen alkaa aina valmennusryhmästä ja Giantsin leirissä ollaankin erittäin innoissaan joukkueen valmennustilanteesta. Meneekin melkein pää pyörälle kirjoittaessa valmentajien meriitti sekä kokemuslistaa… Tässä osiossa käymme läpi ketkä valmentavat ECG:n hyökkäystä tulevalla kaudella!

ECG:n valmennusryhmään kuuluvat:

Hyökkäyksen koordinaattori/QB valmentaja

Petteri Salovalta

Salovalta aloitti amerikkalaisen jalkapallon Helsinki Roostersissa vuonna 1990. Salovalta on myös erittäin kokenut valmentaja, sillä jo vuodesta 1993 hän on tehnyt myös valmentajan tehtäviä. Peliurallaan Salovalta on voittanut 4 Vaahteramaljaa, 3 hopeaa sekä yhden Spagettimaljan. Valmentajana Salovalta on muun muassa koordinoinut Suomen naisten maajoukkuetta sekä GS Demonsia, voittaen Demonien kanssa myös useita Suomen mestaruuksia.

Laitahyökkääjien valmentaja

Juhani Kähönen

WR Janne Helenius

Kähönen aloitti peliuransa 1992 East City Giantsin B-junioreissa. Kähösen peliura laitahyökkääjänä on harvinaisen menestyksekäs. Hän on voittanut junioreiden EM-kultaa 1994 , Vaahteramaljan 1994 ECG:ssä jolloin hän oli myös ottelun arvokkain pelaaja kahdella maalillaan, 1-divisioonan Spagettimaljan 2003-2005, sekä 2009, 2-divisioonan Rautamaljan 2014 sekä 3-divisioonan Tinamaljan ja Baltic Sea League Cupin 2016. Kähösellä riittää varmasti annettavaa ja opetettavaa paljon ECG:n laitahyökkääjille.

Hyökkäyksen linjan valmentaja

Toni Laapotti

Laapotti aloitti amerikkalaisen jalkapallon 1992 East City Giantsissa, jossa hän pelannut vuosina 1992-1997 ja 2015-2017. GS emonsissa Laapotti pelasi 2007-2011 ja nuorten maajoukkueessa hän pelasi 1996-1997. Laapotilta löytyy Euroopan mestaruus vuodelta 1996 sekä tämän lisäksi kolme 1-divisioonan mestaruutta eli Spagettimaljaa. Suurena laji-ihmisenä Laapotti liittyy valmentajan rooliin motivoituneena viemään hyökkäyksen linjaa eteenpäin.

Keskushyökkääjien valmentaja

Aleksi Rapp

Rappilta löytyy pelaajahistoriaa Helsinki Roostersista, jossa hän pelasi 5 kautta Vaahteraliigassa. Rapp on toiminut myös juniorimaajoukkueiden valmentajana ja hänet tunnetaan erittäin kovana treenien pitäjänä.

 

Jättiläisten ryhmä on aloittanut harjoittelemisen ja joukkueella on tällä hetkellä kolmet yhteiset harjoitukset viikossa. Jos haluat mukaan joukkueeseen, niin laita sähköpostia osoitteeseen info@ecg.fi tai ota yhteyttä joukkueeseen Facebookin kautta!

ECG julkaisee seuraavaksi puolustuksen valmentajiaan, joten pysykää kuulolla!

 

#GOGIANTS!!