ECG:n häviö Hangolle maksoi välieräpaikan

East City Giants hävisi Hanko Sun Citylle tiukassa ottelussa 28 – 33. Ottelun puoliajalle mentäessä ECG vielä johti ottelua 14 – 13. Häviö tarkoittaa sitä että ECG menetti mahdollisuutensa päästä II-divisioonan välierään, jossa nyt tulevat pelaamaan Mikkeli Bouncers ja Sun City.

Ottelu alkoi ECG:lle hieman huonosti. Hyökkäyksellä meni noin puolitoista neljännestä ennen kuin sävel rupesi löytymään ja Hangon puolustuksella oli vaikeuksia pysäyttää ECG:n juoksuhyökkäystä. Keskushyökkääjät Eero Pietiläinen ja ottelussa ECG:n arvokkaimmaksi pelaajaksi palkittu Sam Ryan tekivät jälleen ison työn myös hyvin pelanneen hyökkäyksen linjan takaa.

ECG:n puolustus pysäytti ajoittain erinomaisesti Hangon hyökkäyksen, mutta etenkin Hangon pelinrakentaja omine juoksuineen oli vaikea pideltävä mustakeltaisille. ECG:n puolustuksen ja hyökkäyksen pelaaminen luonnollisesti parani koko ajan kauden loppuun mentäessä, mutta tällä kertaa se ei riittänyt välieräpaikkaan.

Kauden aikana ECG ei onnistunut voittamaan Kuopio Steelersia, eikä Sun Cityä, jotka olivat myös viime kaudella II-divisioonan joukkueita. Kuitenkin toisen kierroksen otteluissa näkyi että ECG pystyy täysin haastamaan nämäkin joukkueet. ECG onkin asettanut jo ensi vuoden tavoitteekseen olla II-divisioonan paras joukkue, eli kehityksen eteen ollaan seurassa valmiita tekemään kovaa työtä tulevan off-seasonin aikana.

Kuitenkin, ennen kuin joukkue alkaa keskittymään off-season harjoitteluun, on kautta jäljellä vielä yksi ottelu Raisio Oakmenia vastaan ensi lauantaina Velodromilla klo. 15.00 alken. Ottelussa ei ole tuloksellisesti panosta sillä joukkueiden sijoitukset ovat jo selvillä ennen tuota viimeistä kierrosta. Joukkueet kuitenkin varmasti haluavat pelata kovaa jenkkifutista ja jättää kaikkensa kentälle kauden päätteeksi. Tuon ottelun jälkeen alkaa nimittäin jälleen hyvin pitkä odotus ennen kuin joukkueet tositoimissa nähdään!

Tule katsomaan vielä ECG – jenkkifutista kertaalleen kauden viimeisessä runkosarjan ottelussa!!

East City Giants – Raisio Oakmen
Helsingin Velodromilla, Mäkelänkatu 70.
8.8.2015 klo. 15.00